Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

"Craiasa Zapezii" aduce lumea basmelor pe scena sibiana

„Crăiasa Zăpezii” după Hans Christian Andersen este una dintre cele mai frumoase poveşti ale copilăriei, iar sâmbătă seara sibienii de toate vârstele se vor putea bucura de punerea în scenă a îndrăgitului spectacol.

„Crăiasa Zăpezii” cuprinde şapte povestiri, care încep cu vrăjitorul cel rău, care a făcut o oglindă, dar nu era o oglindă ca toate oglinzile, fiindcă tot ce era mai frumos şi bun dacă se oglindea în ea aproape că nici nu se vedea, în schimb, tot ce era mai urât se vedea în oglindă foarte limpede şi chiar mai urât decât fusese. Piesa îl va purta pe spectator printr-o lume fantastică, în care va asista la eterna luptă dintre bine şi rău.

Spectacolul este regizat de Victor Ioan Frunză, iar din distribuţie fac parte Ali Deac, Johanna Adam, Iulia-Maria Popa, Daniel Bucher, Eva Ungvari, Natalie Sigg, Emöke Boldizsár şi Anca Cipariu.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

fan NASA

Acum 10 ani

eram sigur ca articolul acesta e scris Dorina Nitu, doar citind titlul, fara sa vad numele ei; pacat ca lumea basmelor s-a destramat de ceva timp, acum e lumea crizei, lumea supravietuirii
Raspunde

tanta catalin

Acum 9 ani

ce tare este basmul!!!!!:P
Raspunde

nemultumit

Acum 9 ani

sibiul este un oras european fara opera, si mai vreti sa fie si capitala de regiune
Raspunde

maria ivanovici

Acum 9 ani

fain este basmul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus