Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Au inceput pregatirile pentru "Razboiul Stelelor: Episodul VII"

Studiourile Disney au ales un celebru cineast american pentru a realiza "Războiul Stelelor: Episodul VII", care este programat să aibă premiera în 2015, a relatat presa americană.

Regizorul celui mai recent film "Războiul Stelelor" va fi cineastul J. J. Abrams.

După ce compania Disney a cumpărat franciza "Războiul stelelor" de la Lucasfilm, în cadrul unei tranzacţii de 4,05 miliarde de dolari, celebrele studiouri au anunţat că au în pregătire un nou episod al legendarei serii, care a adus încasări totale de 4,4 miliarde de dolari.

Cei de la Disney au precizat că George Lucas, fondatorul Lucasfilm şi producătorul seriei, pentru care a şi regizat episoadele I, IV, V şi VI, va fi "consultant creativ" la noile filme.

Potrivit Variety, "Disney este pe punctul de a parafa acordul cu Abrams".

J. J. Abrams, în vârstă de 46 de ani, stă în spatele unor titluri precum "Misiune: Imposibilă III" (2006),"Star Trek" (2009) şi "Super 8" (2011). De asemenea, este corealizatorul celebrului serial "Lost".

De asemenea, Abrams a terminat recent "Star Trek Into Darkness".

Născută din imaginaţia lui George Lucas, franciza "Războiul stelelor" a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg, în care se va remarca şi Steven Spielberg. Cei doi cineaşti, care au făcut parte din acelaşi grup de tineri regizori cu referinţe mai degrabă televizuale decât cinematografice, urmau să colaboreze, de altfel, apoi, la o altă saga de succes mondial, formată din cele patru filme "Indiana Jones".

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus