Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sibiencele in cautarea "rochiei perfecte" la "Sibiu Wedding Days"

Trei zile s-au plimbat sibiencele prin Târgul de Nunţi „Sibiu Wedding Days”, care s-a desfăşurat weekendul trecut la sala Transilvania, iar cele mai multe au plecat acasă cu informaţii preţioase sau chiar cu rochia de mireasă dorită.

„Am probat două rochiţe. Mi-a plăcut mai mult cea pe crem, dar logodnicul meu spune că îmi stă mai bine cu cea albă cu dantelă, deci cred că o să mai stau o oră să mă gândesc, însă sigur plec cu una acasă”, a spus Sonia, o sibiancă pregătită să spună „Da” în iunie.

58 de expozanţi au umplut târgul cu torturi, bijuterii, rochii şi costume, buchete, truse de machiaj şi zeci de pliante promoţionale cu toate tipurile de servicii, necesare unui cuplu care doreşte să se căsătorească.

Noile trenduri în materie de nunţi, pentru anul 2013 aduc, în prim plan culorile puternice, mai ales la rochia de mireasă, care este completată cu flori şi panglici pe nunaţe de verde, roşu şi albastru.

De asemenea, rochiile crem şi culoarea untului nu sunt în tendinţe în 2013, iar mirii sunt încurajaţi să înlocuiască cravata cu un papion sau o eşarfă. Invitaţiile de nuntă recomandate pentru acest an sunt cele florale, cu imprimeuri aurii şi rame vintage.

Pentru cei care nu s-au decis vizitând „Sibiu Wedding Days”, în perioada 1-3 februarie, se va organiza un alt târg de nunţi, la hotelul Ramada, iar cei aproape 60 de expozanţi promit să revină atunci cu noi oferte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 225

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

vizitator

Acum 11 ani

Felicitari organizatorilor care am inteles ca sunt tineri ,foarte stilat si bine organizat.Speram sa mai avem parte de asemenea evenimente de inalta clasa ,nu sa vizitam tirguri pe scarile casei armatei bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus