Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Nicu Mihoc aduce in fata publicul spectacolul "Hess", de Alina Nelega

„Hess” este un spectacol cu Nicu Mihoc, regizat de Gavril Cadariu, care aduce în prim plan tablouri din perioada Holocaustului. Monodrama „Hess” are ca subiect ultima zi din viaţa lui Rudolf Hess, mâna dreaptă a lui Hitler, care îşi recapitulează existenţa prin prisma celor zece porunci biblice, interpretate în acord cu sistemul său de valori.

„Actorul Nicu Mihoc dă întreaga masură a talentului său în acest rol, demonstrând încă o dată că poate aborda un rol de o asemenea complexitate în modul cel mai firesc, că poate să se metamorfozeze într-un apostol al răului, că poate să abordeze nişte trăiri atât de intense încât devin de-a dreptul palpabile în sală, acolo unde spectatorii stau încremeniţi, pentru ca nu cumva să rupă vraja. De la extaz la cădere, de la tristeţe la disperare, de la furie la tăcere, acestea sunt trecerile pe care le face acest actor într-un mod legat si maiestuos, creionând un Hess mult prea adevarat ca sa nu te înspăimânte”, povesteşte Mircea Sorin Rusu.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 9 februarie, de la ora 19:00, la Sala Studio, Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus