Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Peste 150 de sibieni au dansat Harlem Shake in Piata Mare

Costume de piraţi, măşti de zombie, biciclete pe post de accesoriu şi pălării din carton au purtat cei peste 150 de tineri sibieni, are au ales să participe sâmbătă, 23 februarie, la Harlem Shake-ul din Piaţa Mare. Dansul, care a devenit un fenomen pe internet în ultimele zile, a ajuns şi la Sibiu în acest weekend, iar sibienii au urmat regulile şi au dansat peste 30 de minute în centrul Sibiului.

”Nu avem ce face interesant acasă şi am zic să vin să mă distrez în Piaţa Mare, să fac un pic de caterincă să râdem şi noi şi să dansăm în acelaşi timp”, a spus Răzvan, care a ales să vină costumat în vampir.

Dansul de la Sibiu a început tradiţional, cu un tânăr mascat în motociclist, care a dansat singur câteva secunde, a fost urmat de al doilea motociclist, după care toti toţi tinerii prezenţi au început să danseze.

„Sincer eu am venit pentru că e mai diferit ce se întâmplă aici, aşa că ne-am adunat câţiva prieteni şi am zis hai să facem Harlem Shake în Piaţa Mare”, a spus Ema, o studentă prezentă la eveniment.

Harlem Shake-ul de la Sibiu, care a început cu câteva minute înainte de ora 15:00, a durat peste 30 de minute, iar cei prezenţi au plecat acasă discutând despre viitorul Harlem Shake.

„Nu ştiu încă unde şi când, dar cu siguranţă acesta este doar începutul, iar anul acesta, cât va dura vara, o să particip la fiecare dans posibil”, a spus Dan, un tânăr din mulţime, care era în trecere prin Piaţa Mare şi a ales să se alăture dansatorilor.

Isteria "Harlem Shake" a început pe 2 februarie 2013, când cinci tineri din SUA au realizat un clip de 30 de secunde. În mai puţin de două săptămâni, pe YouTube erau postate peste 45.000 de clipuri asemănătoare, cu milioane de vizualizari.

Vizualizari: 254

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

13 comentarii

Ciuf

Acum 8 ani

Ce tampenie!
Raspunde

B

Acum 8 ani

Cat de penibil.. copiii astia nici macar nu au cea mai mica idee despre originea si insemnatatea dansului. O mare prostie, mi-e mila de ei..
Raspunde

CipSB

Acum 8 ani

L-au intervistat pe Razvan bucuresteanul,care a venit sa faca caterinca, smecherasul!Saracii si sant tineri!
Raspunde

unu\'

Acum 8 ani

Pariez ca o sa fie o groaza de sibieni care sa spuna apasat\'\'Daca era Iohannis in Sibiu,asa ceva nu s-ar fi intimplat!\'\'Despre dobitocii dansatori,nimic de comentat...
Raspunde

in lume

Acum 8 ani

sunt mai multi prosti decat oameni!!!
Raspunde

karla

Acum 8 ani

ce tampenie ! daca stiam de chestia asta merge-am si le face-am poze apoi postam peste tot la misto :))
Raspunde

#

Acum 8 ani

De ce nu spuneti si de cei care au dansat asa ceva in cimitir si acum sunt anchetati de politie?
Raspunde

samba

Acum 8 ani

Trebuia sa-l asteptati pe Johannis sa vina de la Bucuresti sa va invete cacareaua, noul dans de partid, obligatoriu in Hermannshit ca si limba germana.
Raspunde

unu

Acum 8 ani

150 de retardati
Raspunde

limba

Acum 8 ani

BA la sapa nu la dat din buric
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 8 ani

astia au avut autorizatie de la Primarie???
Raspunde

karla

Acum 8 ani

NU (din cate stiu) daca ma ocupam de autorizatii le dade-am ca loc gara turnisor, oborul, prelungirea mihai viteazul sau piata garii. NU in piata mare. pana la urma nu poti ingradi dreptul la libera exprimare, dar nu sub nasul fdgr, ambasadei austriei,bisericii romano catolice sau palatului bruckethal
Raspunde

@karla

Acum 8 ani

\"dadeam\". Asa cum ai scris tu scriu analfabetii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus