Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-7°C

Ilie Carabulea, gazda pentru Elena Udrea

03 Martie 2013 12:03

Omul de afaceri Ilie Carabulea a ținut să o salute personal pe Elena Udrea, în vizita pe care aceasta a făcut-o sâmbătă în Sibiu. Carabulea a intrat în sala unde candidatul la funcția de președinte a PDL se pregătea să-i convingă pe democrat-liberalii sibieni că este cea mai bună soluție pentru partid. Carabulea i-a urat Elenei Udrea un scurt ”bine ați venit” și a dispărut. Personalul Hotelului Ramada unde s-a desfășurat evenimentul a făcut toate eforturile pentru ca întâlnirea să se desfășoare în condiții cât mai bune. La un moment dat, o femeie de serviciu a fost oprită din acțiune pentru că deranja fondul sonor cu aspiratorul, deși ea își făcea treaba în locul de luat masa, la un etaj inferior față de locul de desfășurare al ședinței. Totuși, atât Elena Udrea, cât și Emil Boc au refuzat să vorbească de la pupitru, pe motiv că este prea înalt. Singurul vorbitor care a preferat să stea acolo a fost președintele PDL Sibiu, Ion Ariton. ”Am să vorbesc de aici, nu am doi metri”, s-a justificat Elena Udrea atunci când și-a dat seama că nu se va vedea de după prezidiu.

Comentarii

7 comentarii

Vaterland

Acum 7 ani

Sari Johannis, ca nu ne primesc nemtii in Schangen si tu te laudai ca daca o sa faci politica la varf in PNL - parca astia conduc Romania impreuna cu PSD, nu? - o sa imbunatatesti relatiile cu Germania. Ia problema in mana si freaca bine la ea!
Raspunde

Ilie, Ilie, Ilie...

Acum 7 ani

Se gudura Ilie ca un vierme ptr. ca-i este frica de Basescu ptr. dosarele cu ADS-ul si celelalte. I s-a dat sfatul sa se linisteasca.
Raspunde

olteanu

Acum 7 ani

Nene ILIE C. il suparasipe Bombonel N. ca te-ai la madam Nutica sa-i lingi casmaua; ce iti este si cu politichia asta?
Raspunde

@ptr.2

Acum 7 ani

sa moara ma-ta, ca asa stau lucrurile?! pai, daca le sti pe toate, fa-ti o firma, narodule, poate castigi de-o pita, javra ordinara. tare prost trebuie sa fii, ca sa spui ca un vierme se gudura...
Raspunde

Lie,Lie,Lie....

Acum 7 ani

Bai Ilie,Ilie,Ilie(2.) . Ai grija si nu-ti solicita cap\'soru cu atatea informatii ca... prea le stii pe toate. Sunt curios cu arata un vierme gudurandu-se ! Ma mir ca ai stiut sa socotesti \"Cat fac: \" de ti-au postat \"emanatia\" !
Raspunde

fff

Acum 7 ani

,
Raspunde

vv v

Acum 7 ani

hhh
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus