Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Blaga, pe urmele Elenei Udrea

Duminică va ajunge la Sibiu al doilea candidat la șefia PDL, după ce săptămâna trecută le-a vorbit democrat-liberalilor sibieni Elena Udrea. Organizatorii i-au rezervat lui Vasile Blaga aceeași sală de conferințe de la Hotel Ramada, folostă și de Udrea. Întâlnirea cu Blaga din 10 martie se va desfășura de la ora 15:00, la Hotel Ramada, sala Hera. Democrat-liberalul își va lansa pe plan local moţiunea de candidatură "România dreaptă, PDL politică dincolo de lozinci".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

stiu

Acum 11 ani

sint ferecatele usile ,a venit alta garda la trepte. au inceput curatenia ,sint suspiciosi intre ei . pa falcosule , ciolanul de la vama adios.
Raspunde

jan v

Acum 11 ani

Ilie Cara o s-ai mai pupe mana si la Falcosul precum la nuti nu cred ca numai nuti ajunge la base. Va ca/ca/ ti pe voi finca fraudarea se face in favoarea lui nuti .partidul vostru expert in furt electoral este acuma numai ptr nuti si tu Falcosule o sti bine Dle buldog falcos chiar de mai ajungi undeva sus tot de 4-5% veti fi .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus