Duminică,
04.06.2023
Innorat
Acum
13°C

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava: N-am nicio problema daca va fi capitala regionala la Sibiu

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat duminică la Sibiu, în cadrul prezentării Moțiunii România Dreaptă a liderului PDL, Vasile Blaga, că nu ”am nicio problemă cu capitala regională, dacă va fi la noi sau dacă va fi la Sibiu”, explicând că este important să existe comunicare. În acceași idee, președintele PDL, Vasile Blaga a declarat că problema a fost pusă greșit de către USL. ”Ei nu discută care sunt beneficiile, care sunt principiile”, a spus Blaga, explicând că prin directiva Comisiei Europene 2054 din 2001 capitalele regionale vor ține cont de cinci principii: istoric, geografice, sociale, culturale și de mediu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

regionalizare

Acum 10 ani

un raspuns responsabil om cu picioarele pe pamint este in avantaju la toate cele 7 judete din regiunea centru pe noi trebuie s-a ne preocupe dezvoltarea intregi regiuni bani se vor duce pe proecte viabile adevarate intregi zone aici trebuie gindire profesionista nu partinitoare daca sunt de la brasov imi trag mie cascavalu ala mare bani vin pe intreaga regiune nu dupa cit esti de smecher multi siau format o optica cu fostele regiuni create artificial de comunisti care aduna totu si la restu frimituri cred ca cel mai indicat s-a fie GUVERNATOR este dedeparte JOHANNIS si cind spun asta stiu ce vorbesc credibilitatea de atragere de fonduri europene find vorbitor de germana toate trnzactile se face cu tarile BENELUX vorbitoare in proportie de 90 la suta de germana si consider ca va fi un lider inpartial
Raspunde

lucid

Acum 10 ani

Adevarul e ca Brasovu e un mar otravit,suge numai bani.O CAPUSA-LIPITOARE MARE.Eu zic sa-l lasam singur ca va atirna ca o piatra de moara de gitul celorlalte judete.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Guvernatorul regiunii Centru va fi Klaus Johannis.Merita.o incununare a muncii depuse pentru Orasul Sibiu.Cred si sunt sigur ca Sibiu va fi Capitala de Regiune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus