Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis dat "pe surse" viitor ministru de externe. "Nu s-a discutat asa ceva"

 

Plecarea Monei Pivniceru de la Ministerul Justiției, la Curtea COnstituțională i-ar face loc lui Klaus Johannis în Ministerul de Externe, scriu mai multe site-uri centrale legate de plecările și venirile din cabinetul Ponta. Conform unor surse citate de site-rile pesurse.ro și enational.ro, liberalii ar urma să cedeze ministerul Justiției social-democraților, urmând să primească de la colegii de alianță portofoliul Afacerilor Externe. Iar pentru această poziție ar urma să fie propus Klaus Johannis. ”Nu s-a discutat așa ceva”, a comunicat însă primarul Sibiului. 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că refuză orice discuţie legată de succesorul Monei Pivniceru la Ministerul Justiţiei câtă vreme actualul ministru este în funcţie, precizând însă că, dacă doreşte, aceasta beneficiază de sprijinul PNL pentru un post de judecător la CC. "N-a plecat de la Ministerul Justiţiei şi, câtă vreme doamna Pivniceru este ministru al Justiţiei, refuz orice discuţie despre succesor. Despre succesor discutăm în momentul în care mandatul doamnei Pivniceru v-a înceta", a susţinut Antonescu, citat de Mediafax.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

20 comentarii

dan condurat

Acum 11 ani

oare de ce dl. primar lasa batjocorit numele si persoana sa de catre miticii din Bucuresti ?
Raspunde

samba

Acum 11 ani

Sa-l faca pe Johannis direct ministrul justitiei ca sa-si poata ascunde propriile diosare penale!
Raspunde

samba

Acum 11 ani

Ati si gasit doua surse de incredere!Practic este o singura sursa, zvonul fiind copiat de celalt site. Nu pleaca sasul, ca nu-i prost sa piarda primaria si apoi ministerul la prima remaniere de guvern. Pentru el cel mai bine ar fi daca s-ar putea sa fie si primar si ministru. Atunci ar prezenta siguranta maxima. Si sa-i mearga si ambele salarii, plus sporuri speciale de la Primarie ca sa-si cumpere cravate.
Raspunde

pt IP 5.15.248.217

Acum 11 ani

samba samba....ai uitat sa ti iei tableta din 2 in 2 ore?.....de ce nu comentezi si alte articole in afara de johannis si fdgr?pt k esti un mitic retardat ,refulat pe mealguri transilvanene.......punete pe lista la primarie sa vedem cine te baga in seama oligofrenule..?..........ps.vezi k te asteapta marinescu cu fanteziile lui de 2 bani...si mai este si trif poponarul tot peacolo
Raspunde

samba

Acum 11 ani

Dar tu, sas inapoiat mintal de ce comentezi la aceleasi articole? Macar eu comentez la mine in oras si la mine in tara! Tu vezi-ti de vite acolo in Munchen unde stai impreuna cu turcii si alti Auslanderi, ca eu nu ma bag sa comentez pe ziarele germane si putin imi pasa de ce fac nemtii pe acolo. Tu te ocupi cu propaganda etnica filogermana ca doar esti sas, iar eu arat oamenilor adevarata fata de kur a ticalosilor pe care-i susti tu!La fel de ticalosi ca si tine, doar cu un limbaj putin mai elevat decat al tau. Presupun ca tu erai sasul prost care tragea la strung pe aici prin Romania si vindea vopsea de oua din Jermanica.
Raspunde

samba

Acum 11 ani

\"La data de 3 aprilie 2012, procurorul șef al Secției de combatere a infracțiunilor conexe de corupție din Direcția Națională Anticorupție – Doru Florin Țuluș -, a dispus ”redeschiderea și reluarea urmăririi penale față de Bottesch Martin, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice”. (Turnul sfatului din 22.04.2012)
Raspunde

istoric

Acum 11 ani

ROMANIA A DAT , AJUTAT , GERMANIA CU PRODUSE ALIMENTARE , MINEREURI , PETROL , ETC. , INTRE ANI 1932 =1944 , LUATE SI CU JAPCA , IN VALOARE DE CIRCA 100 MILIARDE EURO . ACEASTA SUMA DESPAGUBIRE TREBUIE SA O DEA STATUL GERMAN , STATULUI ROMAN . ACTE SINT LA MINISTERUL DE EXTERNE SI IN ARHIVE DIN BANCILE STATULUI ELVETIAN . SINT DEACORD DACA RESTITUIE DATORIA ISTORICA . II REVINE JUDETULUI SIBIU CIRCA 2,2 MILIARDE EURO , INPARTIT LA 421.724 LOCUITORI . POATE SA FACA CEVA MATERIAL PENTRU JUDET . DAR SI RASPUNDEREA PENTRU TOATE FURTURILE COLATERALE FACUTE DE ALTE OFICIALITATI .
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

il vreti pe Johannis OUT din Sibiu ca sa puneti voi miticii mana pe el.Sa va bateti joc de el.Eu cred cadaca Johannis vaplecadin Sibiu OVIDIU GANT va prelua functia de Primar.Sunt sigur 100% ca va castiga alegerile locale.Nu cred ca postul de Ministru de Externe este potrivit pentru D-nul Klaus Johannis.Nu cred ca este potrivit ca Sibiul sa predea puterea USL-Ului sau altui partid politic.Cred ca este potrivit ca D-nul Klaus Johannis sa se concentreze pe Sibiu si Lobby-ul pentru Capitala Regionala...Sibienii nu cred ca sunt de acord cu plecarea dansului la Bucuresti.Domnul Johannis ca si Guvernator al Regiunii Centru ar face o treaba super buna pentru cele 6 judete.Sa vazut in Sibiu si o sa se vada oriunde dansul o sa puna piciorul...
Raspunde

Pt. sibian

Acum 11 ani

ce sibian ba, ca esti bozgor din Szombathely, Ungaria (IP 77.221.41.49)! sigur, sperati ca daca o sa fie un guvernator sas, tot minoritar ca voi, precis separati Ardealul de Romania si jucati ceardashul dupa unirea Hungaria. asa e, cum ai spus, atunci cand \"dansul\", asa cum zic moldovenii si ceangaii la kkt, isi baga piciorul in ceva...
Raspunde

pt mitica de la 9

Acum 11 ani

sa o iei la m ue de la totzi maghiarii , sasii si ardelenii..................nu te mai agita k sibienii se uita spre budapesta nu spre miticastan....brrrrrrrrrrrrr
Raspunde

pt samba mitica

Acum 11 ani

samba vezi k e pe la vestem ma ta...au ridicato gaborii din tirul turcesc unde sia petrecut nopatea pt 10 dolari....
Raspunde

pt. bavarezul aflat la menopauza (10,11)

Acum 11 ani

Ghiolbane mai schimba textele! Stiu ca-i greu pentru tine, voi sasalaii nu ati avut umor niciodata si singura distractie pentru voi este sa va frigeti la ochiul maro intre voi.
Raspunde

joseph

Acum 11 ani

@dan condurat, oare tu ti-ai lasa manjit numele pentru un post de ministru, hm?
Raspunde

brrrrrrrrrrrrrr

Acum 11 ani

bv mitica..te ai incadrat in 5 min.credeam k numai esti de serviciu...felicitari pt munca 24 din 24 ...hi hi ce prostan esti....dar trebuie unul k tine sa avem de cine rade...
Raspunde

@ brrrrrrrr

Acum 11 ani

La oi, ba! De alerta pt. mesaje ai auzit sau e prea greu pentru un retardat ca tine?
Raspunde

@samba

Acum 11 ani

Ma eu n-am prea vazut sas corupt.am trait,muncit o viata cu ei si am avut de invatat numai lucruri bune de la ei ca sa nu-ti spun cit sint de corecti in comparatie cu noi.Da asa-i in tara asta.daca esti harnic si corect esti infractor si esti cercetat si anchetat de infractori.numai dupa comentariile tale ne dam seama ce fel de om esti,iar singurul cercetat ar trebui sa fi tu cu tot cu functia pe care o ocupi si ce urmaresti,xenofobule.
Raspunde

Magda-Sibiu- Schengen

Acum 11 ani

Cel de la 12 esti primitiv, rasist si lipsit de inteligenta!
Raspunde

brrrrrrrrrrrrrr

Acum 11 ani

danke Magda. Magda este soru-mea , am facuto eu cu maica mea si acu obisnuiesc sa-i dau la m ue ca este muarta de fuame hi hi hi.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Ce destept mai esti mai asta de la 9.ce as face niste bani cu tine prin tribunal cu limbajul pe care il folosesti.as pleca cu vreo 10000 de ron daca imi pun mintea cu tine.acum putem juca un ceardash linistit.Mama ma invatat sa nu imi pun mintea cu pr.....
Raspunde

Gramatica, bat-o vina!

Acum 11 ani

Domnilor \"ziaristi\", viitorul, respectiv cuvantul \"va\" (va fi, va merge, va vorbi etc.) nu se desparte cu liniuta. Vezi penultimul rand. Luati obligatoriu lectii de gramatica, sau angajati un corector care sa va citeasca toate textele inaintea postarii pe site. Cine nu stie gramatica are si orizontul cultural restrans...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus