Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Vrei sa devii pompier sau subofiter de protectie civila? Vezi ce trebuie sa faci!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu a demarat un program de informare cu privire la modalitatea de formare şi specializare într-una dintre profesiile existente în domeniu: ofiţer pompier, maistru militar auto şi subofiţer de pompieri şi protecţie civilă. Programul constă în distribuirea unor materiale informative în unităţile de învăţământ de pe teritoriul judeţului, precum şi postarea acestora pe site-ul oficial isusibiu.ro.

În plus, în perioada următoare, Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti vor scoate la concurs locuri alocate specializărilor menţionate, în funcţie de necesarul de personal al IGSU.

 

Cine se poate înscrie?

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani, care au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat sau vor absolvi în cursul acestui an, se pot înscrie pentru a susţine concursul de admitere, în sesiunea 2013, şi pot „beneficia de o pregătire de specialitate la cel mai înalt nivel, competitivă, de asemenea, pe piaţa muncii din România”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Informaţii suplimentare referitoare la oferta educaţională a celor două instituţii, calendarul desfăşurării concursului de admitere, tematica şi bibliografia, precum şi taxele de participare, pot fi regăsite pe site-urile: www.academiadepolitie.ro şi www.scoaladepompieri.ro.

Înscrierile se fac la Biroul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Cetatean getbeget

Acum 11 ani

Ce trebuie sa fac daca nu doresc sa devin pompier sau subofițer de protecție civilă?
Raspunde

#

Acum 11 ani

Te angajezi la Primaria Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus