Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

Strada Dima devine strada cu circulatie in ambele sensuri

Odată cu închiderea ultimului tronson din Calea Cisnădiei, pentru lucrări de reabilitare, pe strada Gheorghe Dima se va circula în ambele sensuri. Primăria anunță că acest lucru se va întâmpla de luni, 15 aprilie. Schimbarea regimului de circulație este temporară, până la finalizarea lucrărilor la Calea Cisnădiei, moment aproximat a fi punctat în august anul acesta. ”Pentru a fluidiza circulaţia în zonă este necesară instituirea temporară a dublului sens pe strada Gheorghe Dima şi instalarea unui semafor la intersecţia străzii Gh. Dima cu Calea Dumbrăvii. Reamintim de asemenea faptul că pe strada Plugarilor se circulă de asemenea temporar în regim de sens dublu”, informează administrația locală într-un comunicat de presă.

Zona devine și mai grea traficului auto: se închide și Aron Pumnul

De săptămâna viitoare va intra în lucrări și strada Aron Pumnul, stradă paralelă cu Gheorghe Dima. Vor fi efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor de apă, după care este programată refacerea carosabilului. Strada Aron Pumnul va fi închisă pe tronsoane, lucrările urmând a fi încheiate până pe 21 mai 2013.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

dima

Acum 9 ani

cand va apucati de lucru pe Calea Poplacii, pe primul tronson inchis , de citeva luni nu s-a mai lucrat nimic sau asteptam alegerea presedintelui.
Raspunde

m

Acum 9 ani

Incredibil! Credeam ca in Sibiu nu se mai fac decat \"conversii\" la sens unic. Iata ca m-am inselat :) Eu credeam ca in curand o sa circulam in sens unic si pe Spitalelor, sensul opus fiind deviat pe centura Sibiului :D In alta ordine de idei, domnul cu primul comentariu are o intrebare perfect valida. Mai faceti ceva pe acolo? Ca de cand s-au reluat lucrarile nu se vede mai nimic...
Raspunde

Paul

Acum 9 ani

Pe o porțiune de 50m două semafoare, o să fie foarte interesant având în vedere traficul din zona respectivă.
Raspunde

sibian din Hipodrom IV

Acum 9 ani

\"Reamintim de asemenea faptul că pe strada Plugarilor se circulă de asemenea temporar în regim de sens dublu”,...BĂI TRAIAN DELEANU, STRADA RESPECTIVĂ SE NUMEŞTE STR. RAHOVEI, IAR ÎN COMUNICATUL PRIMĂRIEI SE VORBEŞTE DESPRE TRONSONUL STRĂZII RAHOVEI CUPRINS ÎNTRE ALEEA SEVIŞ ŞI CALEA CISNĂDIEI. STRADA PLUGARILOR ESTE CEA CUPRINSĂ ÎNTRE GARDUL UNITĂŢII MILITARE ŞI CASELE DINTRE U.M. ŞI STR. RAHOVEI! ÎN PLUS, STR. PLUGARILOR ESTE NEASFALTATĂ. CONSULTĂ HARTA SIBIULUI MAI DES CĂCI ALTFEL, ŢI-AM MAI SPUS ŞI O VOI REPETA ORI DE CÂTE ORI VA FI NEVOIE, RIŞTI SĂ CAZI ÎN RIDICOL!
Raspunde

pt 4

Acum 9 ani

ai dreptate...si deleanu olteanu a cazut deja in ridicol..........semianalfabet ce se crede ziarist...
Raspunde

@sibian din Hipodrom IV

Acum 9 ani

cel putin esti get beget ?
Raspunde

sb

Acum 9 ani

o sa fie infernal pe dumbravii avand in vedere ca e inchisa si poplacii si cisnadiei. plus 2 semafoare in 50 de metri in zona gh dima.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Sagetile de pe harta ce inseamna, ca vom circula pe Dima ca in Anglia?
Raspunde

@8.eu

Acum 9 ani

Super tare observatia ta :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus