Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Vrei sa ajuti copiii din Centrele pentru Educatie Incluziva? Vino vineri la "Gala Altfel"

Vineri, 5 aprilie, la sala Thalia va avea loc “Gala Altfel”, un eveniment susţinut de copiii centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din judeţul Sibiu.

Copiii vor susţine un program artistic, prezentat pro-bono de Melania Medeleanu, iar cei prezenţi vor putea face donaţii către cele cinci centre de educaţie incluzivă din judeţ, fondurile rezultatea urmând să fie utilizate în beneficiul copiilor.

“Toate cluburile Rotary şi toate cluburile Lions din judeţul Sibiu s-au unit pentru a da o mână de ajutor. Îi aşteptăm pe sibieni de la ora 16:30 pentru a participa şi la bazarul cu creaţii realizate de copiii din cele cinci centre. Aceasta este o premieră la nivelul judeţului în care se unesc toate cluburile pentru a susţine un eveniment cultural. Mă bucur că noi sibienii reuşim să promovăm spirtitul cetăţii şi atunci când e undeva nevoie de ajutor ne unim şi reuşim să dăm o mână de ajutor”, a declarat reprezentanta galei, Anamaria Gîndilă.

La eveniment vor fi prezenţi guvernatorul Rotary al districtului România şi Republica Moldova, Radu Popescu şi guvenatorul districtului România şi Republica Moldova Ovidiu Coş.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Club Rotary Sibiu Cibinium şi Club Lions Millenium.

Gala va avea loc vineri, 5 aprilie, de la ora 17:00, la sala Thalia.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus