Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

"Vulpoiul" in regia lui Florin Zamfirescu – o piesa care nu trebuie ratata

Weekend-ul începe la Sibiu, pentru cei care iubesc teatrul, cu spectacolul „Vulpoiul”, în regia lui Florin Zamfirescu. Actorii Florin Cosuleţ, Ema Vetean şi Laura Ilea vor urca pe scenă pentru a interpreta o piesă despre prietenie şi sacrificiile pe care oamenii sunt dispuşi să le facă în numele prieteniei.

„Acolo unde se găseşte doar o singură femeie, ea se numeşte obligatoriu Eva…Când apare şi a doua femeie, deja se naşte feminismul, cu toate complicaţiile sale. Într-o cabană izolată se retrag două femei tinere care hotărăsc să se rupă de lumea dezlanţuită de după un razboi devastator şi dezumanizant. Locuiesc şi se întreţin singure şi îşi organizează existenţa aşa cum pot. Sunt foarte bune prietene până când apare barbatul, şarpele, aşa cum îl caracterizează în final una dintre ele pe puştiul obraznic, şi timid totodată, pe care sunt nevoite să-l primeasca sub acelaşi acoperiş. Procesul de conştiinţă complicat care se petrece sub acoperişul cabanei izolate constituie o provocare care se sfârşeşte cu… ceea ce veţi vedea urmărind spectacolul „Vulpoiul” de Henry Miller, la Teatrul National “Radu Stanca” din Sibiu”, spune Florin Zamfirescu.

Spectacolul va avea loc vineri, 12 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Studio, Casa de Cultura a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus