Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Zoltán Balázs readuce "Maestrul si Margareta" pe scena sibiana

Spectacolul „Maestrul şi Margareta” în regia lui Zoltán Balázs, care este o co-producţie a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu și a Teatrului „Maladype” din Budapesta, se joacă din nou pe scena sibiană în acest sfârşit de săptămână

. „Maestrul și Margareta” este o adaptare după romanul omonim al scriitorului rus Mihail Bulgakov. Considerată una dintre cele mai importante opere ale secolului XX, capodopera romancierului Mihail Bulgakov tratează tema eternei lupte dintre bine și rău, dar și a liberului arbitru printr-o fascinantă poveste de dragoste, care are loc într-un peisaj suprarealist al Uniunii Sovietice. Montarea de pe scena Teatrului Naţional din Sibiu este o adaptare care combină proiecţii video cu momente muzicale live, iar ideea decorului își găsește inspiraţia într-o biserică armenească veche descoperită de regizor în Polonia.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Adrian Neacşu, Mariana Mihu, Ákos Orosz, Ema Veţean, Pali Vecsei, Serenela Mureşan, Zoltán Lendváczky, Eduard Pătraşcu, Erika Tankó Adrian Matioc, Cătălin Pătru, Ciprian Scurtea, Diana Fufezan, Florin Coşuleţ, Mihai Coman, Viorel Raţă, Dan Glasu, Vlad Robaş, Cristina Ragos, Arina Ioana Trif, Gabriela Neagu, Eva Ungvari și Sanda Anastasof.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 20 lei, cu reducere de 50% pentru elevi şi studenţi.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus