Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Fotografia saptamanii: ”Peisaj feroviar cu oi”

În timp ce majoritatea sibienilor au ales, de 1 mai, ”clasicele” destinații pentru ”clasicul” grătar, tinerii din Asociația Prietenii Mocăniței au preferat să iasă în aer liber folosind una din drezinele de linie îngustă. Între Cornățel și Hosman, zonă unde calea ferată a fostei mocănițe a fost reabilitată, tinerii au surprins și o fotografie inedită. ”Mie îmi place s-o numesc «peisaj feroviar... cu oi»”, spune Mihai Blotor, din cadrul asociației amintite.
Plimbările cu drezina între Cornățel și Hosman au devenit din ce în ce mai căutate, atât de către turiștii străini, cât și de cei din țara noastră. Nu mai departe de săptămâna trecută, turiștii care au participat la Hosman la Târgul Meșteșugăresc s-au înghesuit să se plimbe cu ineditul mijloc de transport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

O initiativa deosebita! Felicitari!
Raspunde

siby

Acum 11 ani

Parca suntem isi mai in urma anului 1880, cand elvetienii construiau cai ferate la altitudini de 2000m in Alpi tot cu ajutorul animalelor!!! Doar ca erau catari si magari!
Raspunde

turbynka

Acum 11 ani

vai de p... noastra; suntem cu un secol in urma fata de restul lumii
Raspunde

Q`10

Acum 11 ani

ar fi frumos sa fie mentionate si lungimea traseelor parcurse cu drezina si care este pretul per persoana si vrem mai multe poze de pe treaseu cat si noi informatii despre reabilitarea depoului Agnita si locomotivelor si vagoanelor.
Raspunde

x

Acum 11 ani

oricum laudabila initiativa!
Raspunde

Militaru Petre

Acum 11 ani

Tot ce a distrs si mai distrug guvernele postdecembriste e foarte greu sa mai reabiliteze alti.Cei multi nu mai pretuesc nimic decat masina de vot care sa-i propulseze la 1400 de lei pe zi diurna plus restul si sa-si plateasca birurile.-
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus