Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Initiativa anului in energie vine de la Sibiu

Asociaţia Centrul Român al Energiei – CRE a fost premiată pentru „Iniţiativa Anului în Energie” cu proiectul SMART CITY SIBIU, un proiect pe care îl realizează în parteneriat cu Primăria Sibiu. Premiul a fost acordat în cadrul unui eveniment dedicat sectorului energetic din România şi organizat de revista The Diplomat.

Evenimentul a avut loc la Bucureşti la sfârșitul lunii aprilie şi a reunit reprezentanţi ai autorităţilor din domeniul energiei, ai operatorilor de reţea şi producătorilor de energie de stat şi privaţi, mulţi dintre ei membrii ai asociaţiei profesionale Centrul Român al Energiei – CRE şi reprezentanţi ai furnizorilor de echipamente în acest domeniu.

„CRE desfăşoară activitatea strategică cu scopul de a influenţa politica energetică europeană, în vederea susţinerii şi promovării investiţiilor în sistemul energetic naţional integrat la nivel regional şi European.” a evidenţiat Stelian Gal (foto), subliniind în continuare că „acest proiect, Smart City Sibiu, iniţiat de către CRE şi promovat de catre un consorţiu alcătuit din membri CRE şi Primăria Sibiu, este o premieră în România, având ca principal obiectiv, în prima etapă, gestionarea eficientă a consumului de energie la nivelul unei instituţii publice.

Remintim faptul că în luna martie a acestui an, Primăria Sibiu s-a asociat cu Centrul Român al Energiei şi partenerii săi în scopul conturării obiectivelor proiectului Smart City Sibiu. Proiectul Smart City Sibiu are drept scop promovarea unor soluţii inteligente de producere şi utilizare a energiei precum şi gestionarea eficientă a consumului de energie electrică şi termică într-o zonă a municipiului Sibiu care va fi selectată ulterior.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

x

Acum 10 ani

Mai mult o chestie de imagine a primariei si implicit primarului. Transport electric cu sistem de recuperare a energiei nu mai este, iluminatul stradal nu este facut nicaieri pe LEDuri deci nu stiu sa existe ceva cu adevarat eco facut de primarie
Raspunde

Y

Acum 10 ani

O fi adevarat ca ala de langa el a luat nota 6 la proiectul de diploma sau or fi doar zvonuri. Prea destept nu pare, dar uite, a ajuns barosan, la cravata, cu ghiul pe desht (la propriu si la figurat ca e si dr.)
Raspunde

io

Acum 10 ani

noul panou solar GAFREN aplicat cu vopsea pe fiecare casa , devenind independenta energetica , va ingropa colosi cu panouri solare , care platim noi 90/100 din costuri ,prosperind de 12 ori pe an si terenuri agricole distruse . succes !
Raspunde

pentru Y

Acum 10 ani

Invidia este boala incurabila a omului mediocru. Daca am putea patrunde in sufletele rascolite de invidie,ne-am inspaimanta de mormintele imense in care au fost ingropate calitatile si de ura colosala care troneaza inlauntru. Desconsiderarea si denigrarea celorlalti, sunt doar cateva atribute ale celui fara de bun simt dar plin de invidie si ura.
Raspunde

pentru Y

Acum 10 ani

Obsesia cu care denigrezi(de ani de zile)un om,ascunde slabiciune, neputinta, sentimente de inferioritate.Oricum este mai simplu sa dispretuiesti decat sa progresezi. Daca esti vreo somitate in domeniu,prezinta-ne proiectele tale ca sa te putem felicita.Pana atunci RUSINE.
Raspunde

helene

Acum 10 ani

pentru zeroul barat Y se vede ca esti o scursura, chiar m-am uitat de aproape la poza, nu se vede niciunul din amanuntele date de tine, probabil ca esti un apropiat de stii toate astea, un jeg care in fata isi linge seful, iar in spate nu stie cum sa-l mai denigreze, nu? Nicio problema, ca se afla si identitatea ta, mai devreme sau mai tarziu, intotdeauna rahatul iese la suprafata!
Raspunde

helene

Acum 10 ani

Felicitari CRE si Primariei Sibiu pentru initiativa, deschiderea spre energiile alternative si, implicit, spre protejarea mediului dovedeste responsabilitate, trebuie sa ne mai gandim si ce ramane in urma noastra!
Raspunde

hmhm

Acum 10 ani

Ok, m-ati facut sa ma uit la poza. Cel de langa Johannis este un om exceptional. Puteti fi mandri ca aveti un europarlamentar care nu va face de rusine si-l preocupa viitorul Sibiului.
Raspunde

somitate

Acum 10 ani

bai ala de le sti pe toate orce investitie a primarului o comentezi si o pui sub semnu intrebari tu esti cocalari aia care vrei s-a creezi senzatia ca toata lumea fura afara de tine tramvaiul nu la scos JOHANNIS comunisti tai DACA ITI SPUNE CEVA NUMELE ASTEA PE CARE LE ENUMAR s-au in perioada respectiva erai cu vacile pe la vreun cap [cristea,capraru,hurubean,barbulet etc]toti fosti tovarasi de partid imi inchipui daca ajungeai tu primar ce dezastru era in SIBIU spagi si comisione si aroganta de baron creat de nastase 7 case uitate toti care ati facut politica in ultimi 23 ani ce averi ati adunat de nu incape pe 2 pagini si asta din salaru de bugetari
Raspunde

cristi pentru Y

Acum 10 ani

Nesimtitul are o viata goala care ii permite sa o incarce cu venin,ura si invidie.Si la ce ne putem astepta de la cel care imparte insulte, decat la a se hrani in sfanta zi de Paste cu tot ceea ce defineste o jigodie umana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus