Marţi,
07.02.2023
Innorat
Acum
-13°C

Antrenorul Gazului avertizeaza: "Otelul e o fiara ranita, care vine dupa puncte"

Etapa cu numărul 31 o aduce pe terenul Gazului Metan pe Oțelul Galați, o fostă campioană a României.

Meciul, care le pune față în față pe ocupantele locurilor 10, respectiv 11, contează mai mult pentru oaspeți. Oțelul a strâns doar 35 de puncte și, deci, este la opt lungimi de primul loc retrogradabil. De partea cealaltă, Gazul se află la finalul unui sezon în care a evitat, din nou, emoțiile din zona retrogradării, însă nici nu și-a atins obiectivul - locul 7. Subliniem că mai sunt patru etape din actuala ediție a Ligii I, iar Mediașul are 41 de puncte, cu patru mai puține Rapid București, echipa de pe locul 7. Mai mult, între Rapid și Gaz Metan se află FC Brașov și CFR Cluj.

 

La victorie!

Antrenorul Mulțescu se așteaptă ca Oțelul să „lovească” pe contraatac. „E un meci ciudat, pentru că Oțelul este o echipă cu un lot omogen, joacă de mulți ani împreună. Sunt și jucători curtați de alte echipe, jucători de valoare. Sunt și într-o perioadă mai puțin bună, ca rezultate. Noi trebuie să ne pregătim pentru orice, să ne pregătim să câștigăm jocul, pentru că Oțelul, în deplasare mai ales, este o echipă formată să reacționeze, nu să acționeze - să se apere, să închidă și după aceea face ce poate pe contraatac. Exprimarea lor va fi mai mult defensivă și cu reacții pe contraatac. Acest lucru va fi pentru noi mai greu, pentru că o să comprime spațiile. Ne va trebui multă precizie, îndemânare, viteză de gândire, de deplasare, de execuție, ca să putem să îi depășim”, a declarat Mulțescu, joi, 9 mai, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei.

Potrivit lui Mulțescu, echipa sa va ataca victoria în jocul cu gălățenii, chiar dacă Oțelul este precum „o fiară rănită”. „Nu sunt nici liniștiți, e o fiară rănită, care vine după puncte. Trebuie să ne așteptăm la o opoziție foarte serioasă”, a mai spus Gheorghe Mulțescu.

Gaz Metan Mediaș - Oțelul Galați se joacă sâmbătă, 11 mai, de la ora 18.00. Din lotul Gazului nu fac parte Dan Florin - accidentat și Cojocnean, chiar dacă cel din urmă a revenit la antrenamente. În plus,  Gazul nu are niciun jucător suspendat, lucru „surprinzător” chiar și pentru Mulțescu.

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus