Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Antonescu l-a citat pe Lenin, in gluma: "Invatati!"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a îndemnat, sâmbătă, pe studenţii liberali să înveţe, amintindu-le, cu umor, de cuvintele lui Lenin. ”Ce aş putea să spun în încheiere pentru dumneavoastră, pentru studenţii liberali? Pentru oameni cu simţul umorului, ca noi, oricât risc, de amintirea lui Lenin ar putea exista, nu există decât un singur cuvânt: ””învăţaţi!””, a spus Antonescu în cuvântul de deschidere al Conferinţei Naţionale a Cluburilor Studenţeşti Liberale (CSL), desfăşurată, la Romexpo, informează Agerpres. 

În opinia liderului PNL, calitatea actului politic rezidă în însuşirea valorilor culturale. Antonescu i-a îndemnat pe studenţii liberali să înveţe pentru a deveni o elită. ”Sunteţi, trebuie să fiţi, şi asta se câştigă doar învăţând, învăţând tot, învăţând tot ce se poate, punând cap la cap lucruri care par disparate, gândindu-vă cu experienţa zilei de ieri la ziua de mâine, numai învăţând puteţi fi o elită, numai fiind o elită puteţi servi acest partid, numai cu oameni de elită în fruntea sa acest partid poate servi România", a mai afirmat preşedintele PNL. 
La Conferinţa Naţională a Cluburilor Studenţeşti Liberale, Sibiul a participat cu o delegaţie formată din 21 membri ai organizaţiei CSL Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

si daca

Acum 9 ani

Lenin facea kk studentii liberali (cat sunt de liberali si cat sunt studenti am vazut (jale)) trebuie sa faca ocluzie? dr. alzara.
Raspunde

unu

Acum 9 ani

bai cred ca este deranj mare de ati pus tunurile cam toti indiferent de cum va numiti pdl ,psd etc pe ANTONESCU cred ca deranjaza o numire ca viitor presedinte semn ca voi indiferent ce culoare aveti ati furat inpreuna eu personal am mare incredere in acest om si sper ca romani s-a se trezeasca s-a nu se mai lase asa usor manipulati de grupurile de interese in frunte cu coabitanti lui basescu trezitiva s-au nu se vede in ce rahat au bagat tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus