Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-16°C

"Inflatie" de cetateni de onoare: viceprimarul Krech si fotbalistul Cotora, printre cei sase noi nominalizati

Pentru întreaga activitate dusă în calitate de primar, timp de două mandate, Johann Krech – actualul viceprimar al Cisnădiei – este nominalizat pentru titlul de Cetățean de onoare al orașului. În ședința de joi, 16 mai, consilierii locali ai Cisnădiei sunt chemați să aprobe sau respingă acordarea acestui titlu. Numele lui Krech (foto) este continuat, pe ordinea de zi a ședinței forului legislativ local, de alte cinci nume, toate propuse de asemenea pentru titlul de Cetățean de onoare. Printre acestea este și Lucian Cotora, fotbalistul lui Inter Sibiu, plecat ulterior și la Dinamo și născut în 1969 la Cisnădie. Lui Cotora îi este propus acest titlu pentru ” întreaga activitate desfăşurată în domeniul sportiv.
Potrivit ordinii de zi a ședinței Consiliului local Cisnădie – publicată de agenda-cisnadianului.ro, ceilalți patru ”nominalizați” sunt scriitoarea de cărți pentru Karin Gundisch, pictorul Marcel Bunea (pentru activitate artistică), Oswald Melzer (fost consilier județean, pentru activitate sportivă) și, respectiv, Ioan Precup, cel care a organizat competiții sportive pentru fostul FC Cisnădie.

Cisnădia are, până acum, peste 20 de cetățeni de onoare. În noiembrie 2004, printr-o singură hotărâre, acest titlu a fost acordat tuturor foștilor primari, aleși după 1989: Mihai Gheorghe, Roberto Dietrich, Adrian - Doru Cristea și Dan Bârsu.

  • Ţinând cont de activitatea desfăşurată de domnul Johann Krech, în calitate de primar al oraşului Cisnădie, în mandatele 2004 – 2008, respectiv 2008 – 2012; În conformitate cu prevederile art. 36 alin. (8) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Hotărârii Consiliului Local Cisnădie nr. 98/2009 privind aprobarea Regulamentului de conferire a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Cisnădie; Consider că este necesară şi oportună conferirea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Cisnădie domnului Krech Johann, primar al oraşului Cisnădie în perioada 2004 – 2008, respectiv 2008 – 2012”, Expunere de motive privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Cisnădie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Geo

Acum 9 ani

Sa mi-o balacesc in n gura voastra de sibieni .
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

si noi toti sibieni in gura ta mai oltean retardat mintal s-a inchis oltchimu acum s-a vezi invazie ce afost la batalia de la selimbar e nimica toata
Raspunde

R.M.

Acum 9 ani

Dar la un om de stiinta nascut in Cisnadie de talia prof. univ. Lucian Vintan nu se gandeste consiliul local? V. ***ro.wikipedia.org/wiki/Lucian_Vin%C8%9Ban
Raspunde

@RM

Acum 9 ani

Ai dreptate, fac cetateni de onoare pe banda, niste neica-nimeni, pe baza de interese. Rusinos, inflatie de onorabili de tot rahatu.
Raspunde

ptr.1

Acum 9 ani

cult, civilizat, inteligent.
Raspunde

csaba a.

Acum 9 ani

@Geo: subscriu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus