Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Compania de Teatru “Become" din Sibiu a deschis Festivalul International Multicultural “Fara Bariere" de la Satu Mare

În ultimele două săptămâni ale lunii mai Compania de Teatru Become din Sibiu a participat la două festivaluri de teatru, în Satu Mare şi în Petroşani. Actorii sibieni au prezentat cinci spectacole şi au organizat şi o paradă a costumelor alături de actorii de la Petroşani.

"Am avut şansa şi onoarea să deschidem festivalul de la Satu Mare cu spectacolul “Insomniacii”, de Mimi Brănescu, iar la Petroşani am reuşit să realizăm prima paradă a poveştilor din oraş la un nivel fantastic. Vreau să mulţumesc lui Andrei Mihalache - directorul festivalului şi al teatrului din Satu Mare, mulţumesc Nicoletei Bolcă - directorul festivalului şi al teatrului din Petroşani că au acordat încredere tinerilor artişti… şi nu au fost dezamăgiţi", a spus Cătălin Grigoraş actor şi director al Companiei de Teatru Become.

Spectacolele prezentate în cele două festivaluri au fost: “Insomniacii”, de Mimi Brănescu, “Oracol”, de Rucsandra Pop, “Ce-a ajuns România! … care România?” – colaj de texte comice, “Statui Hazlii” – spectacol interactiv, “Poveşti magice" – spectacol pentru copii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus