Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Primul musical realizat la Sibiu. "Godspell", azi, la sala CAVAS

Iisus e un tânăr în blugi care cântă și dansează alături de discipoli. Spectacolul ”Godspell”, bazat pe pildele din Noul Testament, propus de tinerii studenți de la artă teatrală are premiera astăzi și este inclus în cadrul Festivalului Internațional de Teatru din acest an. 
”Proiectul ”Godspell” este bazat pe pildele din Noul Testament, îndeosebi cele din Evanghelia după Matei, dar și din cea după Luca și reprezintă tema de cercetare pentru semestrul II a studenților anului I Actorie din cadrul Departamentului de Artă Teatrală. Regizorul spectacolului, Vincent J. Liotta este lector Fulbright la Sibiu, unde predă cursuri de teatru și este un nume important în peisajul musical-ului american. Plecând de la o serie de parabole din Noul Testament, spectacolul prezintă publicului o interpretare tinerească și proaspătă a învățăturilor Bibliei, demonstrând că Iisus poate fi, de ce nu?, un tânăr îmbrăcat în blugi, care cântă și dansează, alături de discipoli”, prezintă spectacolul managerul de proiect, Ion M. Tomuș. 
 
Spectacolul este realizat de Departamentul de Artă Teatrală și Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului din cadrul Facultatății de Litere și Arte, în parteneriat cu Teatrul Național Radu Stanca. 
Premierea se va desfășura astăzi, 5 iunie, de la ora 21.00, în sala CAVAS a Facultății de Litere și Arte, de pe Bulevardul Victoriei. Producția este inclusă și în programul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, fiind programată în data de 10 iunie, ora 21.00, la Cetatea de la Cisnădioara.
 
”Fișa” spectacolului:
Textul: John-Michael Tebelak
Muzica: Stephen Schwartz
Regia: Vincent Liotta
Responsabil anul I Actorie: asist. dr. Veronica Pătru
Coordonator canto: prep. univ. Melinda Samson
Traducerea: cadru didactic asociat Alexandra Pâzgu și asist. dr. Anca Tomuș
Manageri proiect: lect. dr. Ion M. Tomuș și cadru didactic asociat Radu Nechit
Asistent proiect și sunet: Victor Kiraly, student anul I, specializarea Teatrologie / Management cultural
Lumini: Radu Drusan și Alexandru Seceleanu, studenți anul I, specializarea Teatrologie / Management cultural
Distribuția: Ioana Cosma, Sebastian Dobrescu, Florentina Dumitru, Valeriu Iarca, Raluca Ivan, Oana Marin, Alexandra Mihalache, Robert Miharț, Andreea Moșoiu, Fabiola Petri, Alexandru Udrea, Claudiu Urse

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Z80T5BRJvl

Acum 8 ani

The first blow for auto insurance QuotesChimp rights was struck in November 1988, in California, with the passage of Proposition 103. California has had a bona fide auto insurance crisis that has been accelerated in recent years. As a result, consumer advocate Harvey Rosenfield formed an organization called Voter Revolt and wrote an auto insurance reform initiative that qualified for the ballot. The measure became known as Proposition 103.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus