Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A II-a editie Sibiu Challenge celebreaza miscarea

Sibiu Challenge, lansat în urmă cu un an de Puma Club, a ajuns la a doua ediţie şi îşi propune să promoveze sportul de masă și chiar să transformare ziua de 8 iunie în ziua în care Sibiul celebrează mișcarea.

„Sibiu Challenge este un proiect care urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene”, spun organizatorii.

Organizatorii vor pune la dispozitia publicului infrastructura necesară pentru practicarea a peste 20 de discipline sportive. Fiecare spațiu de joacă va fi coordonat de personal specializat care va oferi celor interesați sfaturi utile și informații despre sportul dorit. Instructorii îi vor iniția pe cei care practică pentru prima dată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziție echipamentul necesar și experiența lor. Singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinească participanții este să fie echipați corespunzător.

Printre activităţile pe care sibienii le vor putea practica la Sibiu Challenge se numără competiţii de atletism, handbal, volei, activități zonă de tabere cu demonstratii practice montare cort și supraviețuire în natură şi schi pe iarbă, badminton, arte marțiale, rugby, fotbal, escaladă, tenis de masă, baschet şi fitness.

„Acțiunile se vor desfășura după un anumit program pe baza de înscriere, fie în avans pentru grupuri organizate, fie la fața locului în cazul în care terenurile sunt disponibile. Pentru mai multe informații legate de modul de desfășurare a evenimentului și programul complet, rugăm sibienii să acceseze pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SibiuChallenge”, mai spun organizatorii.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Sub Arini, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus