Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Masina luata de viitura cu garaj cu tot: azi noapte "a fost prapad" la Blajel | Foto - Video

O ploaie torențială a generat viituri puternice în noaptea care a trecut, la Blăjel. Au fost afectate câteva zeci de gospodării, au fost luate de ape animale, a fost dusă de ape o mașină cu garaj cu tot. Alimentarea cu apă și gaz a localității a fost întreruptă, rețeaua de gaz fiind ruptă în câteva locuri.
”Apa a intrat în șase sau șapte case. Alte 38 de gospodării au fost afectate. Încă nu am evaluat pagubele, printre cele mai mari fiind acea mașină dusă de ape cu garaj cu tot vreo 300 de metri, precum și animale care au fost înecate în urma ploii puternice”, spune Roman Toader, primarul comunei Blăjel.

Localnicii spun că pagubele s-au produs din cauza ruperii digului unui lac aflat în amonte.
Au fost ”spălate” de ape și o serie de străzi din sat. ”În aproximativ două-trei zile vor fi reabilitate aceste drumuri. Am luat legătura și ne oferă sprijin toate instituțiile abilitate”, mai spune primarul din localitate. Alimentarea cu utilități a fost deja reluată, anunță edilul comunei.
La Blăjel, în acest weekend sunt programate și Zilele culturale ale județului Sibiu. ”Nu este o problemă pe care să nu o putem gestiona, evenimentele culturale se vor desfășura conform programărilor”.Foto: Anca Bunea, Facebook

Imagini video: Antena1 Sibiu

Vizualizari: 322

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

va trezirati

Acum 7 ani

Tribuna a dat stirea muuuult inaintea voastra! Ca de obicei, dealtfel...
Raspunde

io

Acum 7 ani

dar padurile din amonte ( deal ) cine lea taiat ? sa plateasca ei .
Raspunde

unu\'

Acum 7 ani

No!Numa\' ce s-or uscat pixelii pe articolu\' laudativ de ieri-alaltaieri si uite pocinogu\'!Mai mult,cineva, mult mai destept decit mine,s-ar putea intreba de ce trebuie chemate autoritatile judetene in ajutor pentru niste strazi din sat,spalate de ape!?!Cumva strazile nu-s strazi ori n-au prea fost facute bine-cam ca ca garajul?Cestiune:garajul a luat masina sau viceversa?Ori,cumva ,a fost o coincidenta?
Raspunde

toto.

Acum 7 ani

Toate nenorocirile astea se datoraza in mare parte factorului UMAN,pai cata mizeie a colmatat un paraias,trebuie pus mana si facut CURATENIE si scapam in mare parte de INUNDATII.
Raspunde

EyXXty8M2jth

Acum 7 ani

You can find four principal kinds of private insurance: homeor injury insurance, life assurance, medical insurance, and authorities rewards. Quotes Chimp may research each one of these in more detail later-but while we're about it, why don't we examine the water.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus