Sâmbătă,
27.02.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Restrictii in trafic: strazile Dorului si Poiana vor fi inchise

Strada Dorului, din cartierul Hipodrom, și Poiana, din cartierul Valea Aurie, vor fi închise traficului auto de la începutul săptămânii viitoare, în vederea reabilitării infrastructurii rutiere. În ceea ce privește strada Poiana, aceasta va fi închisă pe tronsoane. ”Până în data de 15 iulie DPC va repara trotuarele şi va înlocui bordurile. De asemenea, va fi reparat carosabilul care a fost afectat de lucrările la reţelele de apă şi gaz. Strada va fi închisă pe două tronsoane: primul care intră în lucru este cel dintre strada Ludoş şi strada Valea Aurie”, informează administrația locală.
Strada Dorului va fi închisă total pe o perioadă de aproximativ o lună, lucrările vizând atât reparația trotuarelor, cât și a carosabilului.

 
Alte trei străzi intră în lucrări
 
Societatea de gaz va începe reabilitarea reţelei proprii pe strada Timişoara. În perioada 9 iunie – 9 iulie pe stradă se va circula cu restricţii.
 
Pe Aleea Biruinţei încep lucrările de modernizare a reţelei de canal. Primul tronson, cel dintre Bulevardul Mihai Viteazu şi Aleea Turnu Roşu va fi închis în perioada 11 iunie - 31 iulie.
 
Pe Aleea Mihai Viteazu încep în 17 iunie lucrările de reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor. Acestea se vor finaliza până la sfârşitul lunii iulie.
 
Sursa: Primăria Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus