Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

440 de locuri de munca disponibile in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că la sfârşitul lunii iunie, în judeţul Sibiu, 68 de angajatori pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, o ofertă care cuprinde 440 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (269), Mediaş (111), Agnita (45) şi Cisnădie (15).

„Din totalul locurilor de muncă, 49 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, contabil, director magazin, documentarist ordonantare logistică, funcţionar administrativ, gestionar depozit, grafician, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inginer electronist transporturi, programator, proiectant inginer mecanic, referant, secretară, şef birou. Restul de 391 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

tu

Acum 9 ani

ce stire de *** . unde si cand asta nu se specifica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus