Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Concediul nevoie sau moft?

Pentru fiecare dintre noi perioadă concediilor este foarte așteptată și cu toții aproape numărăm zilele până când vom beneficia de el, însă sunt și persoane care sar peste el din diferite motive: financiare, o proastă organizare a timpului sau pur și simplu consideră că mai pot lucra și nu au nevoie de această perioadă de întrerupere/deconectare.

Fiecare persoană ar trebui să își ia măcar o data pe an un concediu de odihnă, pentru a se putea relaxă, reface sau cum se mai spune pentru a-și “reîncărca bateriile”. După o perioadă în care muncim zilnic, pe un program chiar și fix, după stresul pe care îl aduce cu sine un loc de muncă cu toate resposabilităţiile sale, după nopți nedormite (pentru că sunt persoane care muncesc și în tură de noapte), corpul și mintea dacă nu se deconectează puțin de la toate acestea vor ajunge la un surmenaj, nu vor mai da randament ajungând la o stare de oboseală accentuată.

Concediul trebuie să reprezinte o perioadă de relaxare, o perioadă de odihnă după cum îi spune și numele. Perioada în care angajatul trebuie să se deconecteze de tot ce face în timpul anului la locul de muncă, să se simtă bine alături de persoanele dragi, să se bucure, să încerce să nu lase nimic să îl streseze pentru că emoțiile puternice negative aduc cu sine tot felul de tulburări, și astfel un concediu care a fost planificat să fie de neuitat în sensul bun, poate deveni un concediu ratat, iar corpul să se încarce și mai mult.

Multe persoane pleacă în concediu și în loc să se odinească, își planifică niște concedii foarte aglomerate în activități și astfel ajung să se întoarcă la muncă poate mai obosiți decât au plecat în urmă cu câteva săptămâni. Tocmai de aceea este important că în concediu să încercăm să ne simțim bine însă cu limite. Nopțile nedormite, plimbările dintr-o parte în altă pentru a putea vizită cât mai multe locații fără prea

Vizualizari: 674

Comentarii

9 comentarii

fata palida

Acum 7 ani

laura, esti cam palida, meriti un concediu prelungit la mare
Raspunde

freddy kruger

Acum 7 ani

da ai dreptate ,cam palida dar in schimb frumusica foc ca sa se imbujoreze la fata are nevoie de ceva vitamine eventual puuuulicilina
Raspunde

al capone

Acum 7 ani

si ce te faci daca si la serviciu te duci ca in concediu? De exemplu amploaiatii primariei, finantelor, politiei comunitare, serviciul piete, micii gazetari locali ?
Raspunde

freddy krueger

Acum 7 ani

da, dar nu e prea ugerata
Raspunde

freddy kruger

Acum 7 ani

asta e frate ce vrei si cu pooola-n***si cu sufletu-n rai ai dreptate nu prea are suflet dar poate este calda-n MUSCHI
Raspunde

freddy krueger

Acum 7 ani

este calda in care muschi? pectorali?
Raspunde

giumbusluc

Acum 7 ani

ce comentatori sportivi avem... in speranta ca nu ati implinit inca 14 ani va doresc sa va maturizati cat mai rapid si sa va vindecati de problemele hormonale care va afecteaza partea cerebrala :)
Raspunde

silviu brucan

Acum 7 ani

muschi inseamna in germana pizzzzdulici asta e valabil pt cel de la 6 dar .....dehh pe lumea asta sunt multi afoni care nu cunosc la ceas iar pt cel de la 7 iti propun sa te arunci de la et 10 nu-ti va simti nimeni lipsa hi hi hi hi
Raspunde

freddy krueger

Acum 7 ani

esti dus demult brucane... in lumea celor multi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus