Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

”Ca o misiune personala, si pentru asta am promisiunea domnului Vadim Tudor de a ma sprijini, vreau sa facem din Selimbar ce este Waterloo pentru englezi”, noul presedinte al PRM Sibiu, Dan Condurat.

”Ca o misiune personală, și pentru asta am promisiunea domnului Vadim Tudor de a mă sprijini, vreau să facem din Șelimbăr ce este Waterloo pentru englezi”, noul președinte al PRM Sibiu, Dan Condurat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 465

Comentarii

2 comentarii

Călin Oprescu

Acum 9 ani

Dan Condurat în niciun caz, nu este noul președinte al PRM Sibiu. El este în cel mai rău caz numit ca președinte interimar al organizației județene a PRM Sibiu de către fostul președinte, demis de către 24 de organizații din țară la 15 iunie 2013, Vadim Tudor. Altfel s-ar putea înțelege altceva. Președintele ales al organizației municipale a PRM Sibiu, fiind chiar subsemnatul, Paul Călin Oprescu. Ales de către cetățenii din Sibiu, membrii ai organizației municipale a PRM din Sibiu, prin vot democratic. În data de 27 iulie 2013, la Alba Iulia, congresul național va arăta cu adevărat cum stau lucrurile și cine va conduce partidul în continuare...
Raspunde

ION DE VALCEA

Acum 9 ani

DAN CONDURAT AL PRM?!!! PAI ASTA NU ERA PRIMARUL CONVENTIEI DEMOCRATE UNDEVA-CANDVA?!! RAU A MAI AJUNS PRM-UL... A PROPOS, UNDE E ADEVARATUL PRM-IST , DL ANDREI? NU MAI SUNT OAMENI DE CARACTER IN SIBIU, LE TREBUIE CIORBE REINCALZITE? MAI TREBUIE SA VINA SI JEGUL DE FANTANA, FOSTUL VICEPRIMAR SI E GATA GHIVECIUL...PACAT..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus