Miercuri,
04.08.2021
Ploi Scurte
Acum
20°C

Ministrul Tineretului a mers la Piata Transilvania: foarte bine, continuati...

Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Banicioiu, a vizitat sâmbătă piața țărănească de la Sala Transilvania, arătându-se încântat de idee. "Este un proiect foarte bun care trebuie continuat", a declarat Bănicioiu, conform purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu. Ioan Cindrea l-a însoțit pe ministrul care nu a dat înapoi în a gusta brânză, carne de curcan și hencleș.

Comentarii

9 comentarii

bigger

Acum 8 ani

Ministrul TURSMULUI??? asta titlu de articol. Dupa care in poza si textul de mai jos apare ministrul tineretului. Ha ha ha ha din cauza nu cresteti ca ziar sunteti niste amatori.
Raspunde

Achtung baby, achtung!

Acum 8 ani

Doctorul Nicolae Banicioiu si-o sters pŰLA de dintii lui Johannis !!!!!
Raspunde

sportiv

Acum 8 ani

si a constatat ca in loc de sport ca de acea a fast facuta sala am facuto piata de brnza ,ca nu sunt destule piete si locati goale unde sa-si tina cindrea din marile proiecte si singuru bai neai pus stampila si asa ne fac mitici ciobani
Raspunde

siby

Acum 8 ani

Total aiurea locatia pentru acesta piata! De ce nu se identifica alte posibile locatii care se preteaza la un comert civilizat?....nu pot sa dau eu exemple, insa sunt destui ganditori in Sibiu care pot gasi alta solutie. Nu-i prea mare diferenta intre cei care stau cu branza pe Hula Bradului si cei de aici.
Raspunde

$

Acum 8 ani

Pe Mihai Viteazu e un mic aprozar care depoziteaza fructele si legumele in camionete. Asa se poate face in tot orasul.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

$,man you have an obsession!
Raspunde

@6

Acum 8 ani

you to with all your bullshit ,so take in easy old man
Raspunde

negustoru

Acum 8 ani

Cea mai proasta idee,sa umpli de miros de brinza sala Transilvania si sa transformi una din cele mai moderne locatii din Sibiu intr-o tiganie in timp ce exista atitea locatii ptr.asa ceva.
Raspunde

@negustoru

Acum 8 ani

da-i in pl mea de sibieni jegosi si cu bube pe k00r.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus