Sâmbătă,
20.07.2024
Ploi Scurte
Acum
20°C

Amenzi de 10.000 de lei pentru conditiile din taberele scolare

Comisiile mixte de control instituite de Prefectura Sibiu au verificat între 24 iulie și 1 august taberele școlare din județul nostru, rezultatul fiind aplicarea unor amenzi în valoare de 10000 de lei și aplicarea a șapte avertismente.

Comisiile mixte de control sunt formate din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului - Judeţul Sibiu, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sibiu.

Comisia mixtă de control pentru verificarea condiţiilor igienico-sanitare din taberele şcolare s-a deplasat la Centrele de Agrement pentru Tineret din Râu Sadului, Cisnădioara, Trecătoarea Cerbilor Păltiniş şi Ocna Sibiului. În aceleaşi acţiuni de control au fost verificate şi Clubul Sportiv şcolar şoimii din Păltiniş, SC Turism Sadu SRL - Hostel Cabană Tineret Râu Sadului, Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din Cisnădioara şi SC Nora Exclusiv SRL - Vila 1 Nora Păltiniş.

”Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate două amenzi contravenţionale în valoare de 10.000 de lei şi 7 avertismente. Comisia mixtă de control a dispus măsuri urgente de remediere a deficienţelor”, au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus