Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
35°C

Ofelia Popii revine pe scena in spectacolul "Felii"

Luna septembrie aduce la Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu şi la Palatul Culturii din Târgu Mureș două reprezentații speciale ale spectacolului „Felii” de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii.

Prima reprezentație a spectacolului va avea loc joi, 5 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Mureş, în cadrul programului „100 de ani de cultură în Mureş” dedicat Centenarului Palatului Culturii din Târgu Mureş. Intrarea publicului este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cea de-a doua reprezentație a spectacolului din această lună va avea loc duminică, 29 septembrie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Național din Sibiu. Prețul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

„Felii” a avut premiera în 2 octombrie 2011 şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică, în regia lui Gavriil Pinte, prezentată în premieră la Teatrul Naţional Radiofonic, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”. Acest spectacol i-a adus Ofeliei Popii premiul UNITER pentru „cea mai bună actriță într-un rol principal”.

Producția Teatrului Național din Sibiu a mai fost prezentată în cadrul Festivalului Național de Teatru de la București, în cadrul Festivalului Internațional „Zile și Nopți de Teatru European la Brăila”, precum și la Alba Iulia în cadrul Festivalului „Dilema Veche”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus