Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

"Lupu", ultimul film cu Sergiu Nicolaescu, va avea premiera in 4 octombrie

"Lupu", de Bogdan Mustaţă, ultimul film în care a jucat cineastul Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Strada Film.

Ce se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgosteşte pentru prima dată? Lupu trăieşte cea mai stranie vară din viaţa sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeşte de el pe holurile întunecate ale blocului este posibil să nu existe, iar tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

Filmul "Lupu" îl are în rolul principal pe tânărul Mihai Vasilescu, aflat la debut, alături de Ada Condeescu, Costel Caşcaval, Carmen Ungureanu, Alexandru Potocean şi Camelia Zorlescu, cu participarea extraordinară a lui Sergiu Nicolaescu, în ultimul său rol.

Proiectul a fost selecţionat în cadrul Atelierului Festivalului de la Cannes. Bogdan Mustaţă a făcut filme de televiziune în Dubai şi Vietnam şi a câştigat Ursul de Aur la Berlin pentru scurtmetrajul "O zi bună de plajă", în 2008.

Filmul "Lupu" va avea două proiecţii pentru public înainte de lansarea oficială în cinematografe. Astfel, prima proiecţie va avea loc vineri, la Cinema Studio din Capitală, în Noaptea Albă a Filmului Românesc. Regizorul Bogdan Mustaţă şi o parte din echipă vor răspunde la întrebările publicului, după proiecţie.

De asemenea, pe 2 octombrie, echipa de promovare, în colaborare cu sub25.ro, pregăteşte un eveniment special, în cadrul căruia 100 de spectatori aleşi în urma unui concurs pe Facebook vor fi iniţiaţi în universul labirintic al lui Lupu, în Club Control din Bucureşti. Detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a filmului - www.facebook.com/Lupu2013.

Premiera pentru industria cinematografică va avea loc pe 3 octombrie, la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

rosu

Acum 9 ani

In sfarsit un nou film al marelui fauritor de istorie.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Nu e al Lui, El doar participă în mod cu totul excepţional, adică ăştia s-au rugat mult,mult de El si El s-a lăsat greu.
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Filmul asta nu prea seamana cu filmele lui Sergiu! Dar e bine ca vaduva alba va incasa iar drepturi de autor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus