Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

"Ne faceam ca ploua. Si ploua. Neintrerupt" in Sibiu, la "Radu Stanca"

Echinocțiul de toamnă aduce în acest an pe scena Teatrului Național din Sibiu o poveste de dragoste, într-o realitate fantastică. În acest moment, durata zilei va fi egală cu cea a nopții, iar longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180˚ și marchează trecerea astrului din emisfera nordică a sferei cerești în cea sudică.

„Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt” este un spectacol de și cu Laura Maria Ilea, după un text de Matei Florian, cu participarea actorului Liviu Vlad. Producția Teatrului Național din Sibiu prezintă o poveste emoționantă despre însingurare și retrăirea unei povești, cea a dragostei supreme, tragice, supusă capriciilor destinului. Laura Maria Ilea creează, pe scenă, o lume plină de farmec, într-un joc tandru, ce contaminează cu fericire întreg universul.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă duminică, 22 septembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt”. Evenimentul va avea loc la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus