Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Vin chinezii la Avrig: ”Ne dorim sa dezvoltam astfel de investitii si in alte zone ale judetului”

Primarul oraşului Avrig, Arnold Klingeis i-a prezentat preşedintelui Consiliului Judeţean, Ioan Cindrea, proiectului Parcului Ştiinţific şi Tehnologic „International Green Innovation Park –IGIP”. Klingeis a fost însoțit la COnsiliul Județean de o delegație din China, formată din Jianzu Wang, secretarul ştiinţific al Ambasadei Chinei, Guo Zhifeng, secretarul general al Federaţiei Chineze pentru Agricultură Sustenabilă şi Shengjie Chen, preşedintele fondului de investiţii Hongun (Beijing). 
Parcul Ştiinţific şi Tehnologic va fi administrat de către o societate din Bucureşti, care va avea o filială în oraşul Avrig. Aici va funcționa într-o primă fază o fabrică de panouri fotovoltaice şi o fabrică de leduri în localitatea Mârşa, urmând să se desfășoare totdată un proiect pentru agricultură ecologică în Avrig. „Această vizită vine în continuarea întâlnirii pe care am avut-o cu Excelenţa Sa, doamna ambasador Huo Yuzhen, când ne-am arătat disponibilitatea pentru o cooperare privind dezvoltarea economică. Consider că dezvoltarea unor parcuri tehnologice, a unor parcuri industriale la Avrig este binevenită şi Consiliul Judeţean Sibiu susţine şi va acorda sprijin pentru realizarea lor. Cred că proiectul de la Avrig va fi unul de succes şi ne dorim să dezvoltăm astfel de investiţii şi în alte zone ale judeţului care vor duce la crearea de noi locuri de muncă”, i-a asigurat preşedintele Ioan Cindrea pe oaspeţii chinezi, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Județean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Cetățean de Sibiu

Acum 8 ani

Bun, foarte bine. Încet încet, vin din ce în ce mai mulți investitori.
Raspunde

Ce MAI ZICI BE BE ?

Acum 8 ani

Mai barfesti ce face \"sasu\" ? Ca TU ce-ai facut pentru Avrig?
Raspunde

$

Acum 8 ani

Pai romanii au salarii mai mici decat in China, deci e normal sa vina vhinezii sa investeasca aici.
Raspunde

EURO

Acum 8 ani

$ , teoria ca teoria -dar practica te omoara.Salariile sunt mai mici in China, dar daca te prinde cu ocaua mica te condamna la moarte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus