Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Cargo concerteaza la Sibiu dupa trei ani

După o absenţa de trei ani, trupa CARGO va susţine un concert la Sibiu cu ocazia inaugurării Centrului de colectare selectivă a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) din oraş. “Recycling Rocks!” este un proiect de informare şi conştientizare a populaţiei privind importantă protejării mediului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 19:00, în Piaţă Mică.

Trupa CARGO pregăteşte fanilor un spectacol rock de zile mari cu piese vechi şi piese noi ce urmează să fie incluse pe noul album al trupei. “Ziua vrăjitoarelor”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi” şi “Călare pe motoare” dar şi noul single, lansat în această vara, “Nu mă lasă să-mi fie dor” se vor auzi la Sibiu în ultimul concert outdoor al anului cultural 2013.

DOMINO, în deschidere

În deschidere, pe scenă din Piaţă Mică va urcă trio-ul sibian DOMINO. Trupa îi are în componentă pe Romulus Cipariu - ţambal, voce, Sebastian Marcovici - chitară bas, voce şi Valentin Oancea - tobe. Stilul lor se încadrează în categoria rockului alternativ, cu foarte multe influenţe, mai ales din sfera folclorul românesc astfel încât concertul programat sâmbătă seară promite să fie o experienţă complexă, care se adresează unui public foarte larg.

Sibiu, în Reţeaua Naţională de Colectare RoRec

Centrul de colectare de la Sibiu reprezintă al 26-lea punct din această reţea şi totodată cel mai “green” proiect al anului, fiind alimentat cu energie electrică produsă de panouri fotovoltaice. Realizat de Asociaţia RoRec şi Primăria Municipiului Sibiu, noul centru de colectare va oferi locuitorilor o soluţie permanentă de colectare selectivă a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE), contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. Mai multe detalii pe www.rorec.ro.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus