Miercuri,
05.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

O expozitie prezentata la New York, Los Angeles si Beijing ajunge la Sibiu

Proiectul EU WOMEN, organizat de Fotoclubul “Orizont” Sibiu în parteneriat cu Casă de Cultură a Studenţilor Sibiu, este iniţiat de renumită artista fotograf Veronique Bourgoin, şi a debutat pe plan European în anul 2005, fiind susţinut de Uniunea Europeană prin programul “Cultură 2000” fiind prezentat în mai multe festivaluri, galerii de artă şi muzee din Europa, dar ulterior şi la New York, Los Angeles şi Beijing.

În perioada 12 - 31 octombrie 2013 expoziţia “EU WOMEN” va fi găzduită la Sibiu de Centrul Cultural HABITUS, situat în Piaţă Mică la subsolul Bisericii Româno-Catolice.

Expoziţia prezintă lucrări realizate de artişti celebrii precum: Antoine d’Agata, Evgen Bavcar, Véronique Bourgoin, Nina Korhonen, Charlet Kugel, Anne Lefebvre, Jean-Louis Leibovitch, Juli Susin, Miroslav Tichy.

Vor fi prezentate şi lucrări realizate de fotografii participanţi la workshopul internaţional de fotografie care a avut loc la Sibiu în perioada 6-12 octombrie 2013.

Program expoziţie:

Luni – Joi : orele 11:00 – 16:00

Vineri – Duminică: orele 11:00 – 20:00

Vernisajul expoziţiei “EU WOMEN” va avea loc sâmbătă 12 octombrie, ora 19:00, şi va include un spectacol live oferit de Atelier Reflexe Paris acompaniaţi de formaţia “Ora de Foc”.

“Administraţia Fondului Cultural Naţional a făcut posibilă prezenţa acestui proiect de anvengură europeană în România, la Sibiu. De altfel, este singurul proiect cultural sibian finanţat de AFCN, în acest an, în cadrul secţiunii Arte vizuale şi noile media. Ne bucurăm să prezentăm publicului sibian un proiect de notorietate europeană în artă fotografică modernă” afirmă Simona Maxim coordonatoarea proiectului în România. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.orizontfoto.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus