Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Sibiul are mai multi turisti din Germania decat din Romania

Sezonul turistic 2013 s-a încheiat în data de 1 octombrie. Serviciul specializat din cadrul Primăriei a realizat un bilanţ al numărului de turişti care au solicitat informaţii în cele două centre de informare administrate de Primărie.

”În perioada mai -august 2013 peste 16.000 de turişti au trecut pragul centrelor de informare turistică din sediul Primăriei şi din Aeroportul Sibiu. Cei mai mulţi turişti au provenit din Germania -peste 4.000 şi din România -aproape 3.800”, a transmis astăzi primăria Sibiu.

În lunile mai şi august au fost înregistraţi cei mai mulţi turişti în aceste puncte de informare: 4.242 şi respectiv 4.523.

”Turiştii care au intrat în centrele noastre de informare turistică au solicitat de regulă harta oraşului şi materiale informative, dar şi programul evenimentelor culturale. De asemenea, oaspeţii au dorit mai multe detalii despre traseele montane şi programul muzeelor, dar şi despre traseele transportului public”, au mai anunțat reprezentanții municipalității.

Aceste cifre se situează la nivelul celor înregistrate în aceleaşi luni ale anului trecut. În întreg anul 2012, centrele de informare turistică au fost vizitate de peste 24.000 de turişti.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 484

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

x

Acum 8 ani

dar per ansamblu cifrele sunt mult mai mici fata de anii trecuti, in luna iulie fiind cu aproximativ 40% mai putini turisti fata de anul trecut. acest lucru se datoreaza crizei. puterea de cumparare mult mai mica concedii mai putine
Raspunde

karla

Acum 8 ani

cifrele prezentate sunt mult mai mici. cele reale ar fi undeva de 2,3 ori mai mari. cati dintre turisti intra in centrele de info? mai apropiat de realitate ar fi numarul cazarilor dar si acolo e discutabil. multi vin de 2 3 ori pe an, altii se cazeaza \'\'ilegal\'\' pe la gazde, prieteni.
Raspunde

asd

Acum 8 ani

***m.adevarul.ro/locale/brasov/brasov-rasnov-1_5264e3a6c7b855ff565fd4fc/index.html
Raspunde

@1x

Acum 8 ani

Dar la brasov nu e criza?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus