Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Cadre didactice din toata tare vin la Sibiu pentru a participa la Conferinta Nationala "Centrul de documentare si informare, vector al dezvoltarii culturii informatiei".

În perioada 8-9 noiembrie, la Sibiu va avea loc Conferința Națională cu tema „Centrul de documentare și informare, vector al dezvoltării culturii informaţiei”. Cea de-a III-a ediție a întâlnirii anuale propuse de Casa Corpului Didactic Sibiu reuneşte la Sibiu participanţi din toată ţara.

“Acțiunea este avizată de Ministerul Educației Naționale (MEN) și susținută de Institutul Francez din România (IFR), fiind parte a activităților derulate în cadrul programului național ”Educație pentru informație”/CDI. Conferința se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, profesorilor documentariști și bibliotecarilor școlari, formatorilor, directorilor unităților de învățământ, inspectorilor școlari, directorilor CCD, profesorilor metodiști, ONG de profil, reprezentanţilor bibliotecilor școlare și publice”, spun reprezentanţii Corpului Didactic Sibiu.

Acțiunea se va derula pe parcursul a două zile, fiind organizate conferințe susținute de invitați din mediul academic din România și Franța, mese rotunde și ateliere de lucru pe domenii specifice, prezentări de proiecte și lucrări propuse de participanți.

Lucrările în plen și pe ateliere se vor desfășura la Biblioteca Județeană Astra Sibiu și la Casa Corpului Didactic Sibiu, cu sediul pe str. Turismului, nr. 15, Sibiu.

“Deschiderea oficială a lucrărilor conferinței va avea loc vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 9:30, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu. La activitate vor participa reprezentanți ai MEN și Institutului Francez din România, ai mediului academic din România și Franța, ai inspectoratelor școlare judeţene și caselor corpului didactic, ai asociațiilor profesionale de profil, ai bibliotecilor din România, ai comunității locale și cadre didactice din învăţământul preuniversitar”, mai spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus