Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
35°C

Iliesiu a ajuns in Top 10. Vorbitori "pe sticla"

 Biroul de comunicare al PNL Sibiu a remis astăzi un comunicat de presă în care anunță că senatorul liberal Sorin Ilieşiu, a fost inclus în topul celor mai mediatizaţi parlamentari în emisiuni televizate, în luna septembrie, la capitolul cei mai activi reprezentanţi ai partidelor. Senatorul PNL ocupă aici locul 10 din cei 17 politicieni care compun acest top. Datele acestei analize au luat în calcul cele mai importante posturi de televiziune
 de dezbatere politică: Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24.  Topul se referă la emisiuni difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00–23.00, în luna septembrie 2013. 
 
Lista celor 17 politicieni este compusă din: 1. Vlad Nistor (PNL); 2. Victor Ciorbea (PNL); 3. Sorin Roşca Stănescu (PNL); 4. Gabriela Vrânceanu Firea (PSD); 5. Daniel Barbu (PNL); 6. Alin Popoviciu (PDL); 7. Ludovic Orban (PNL); 8.  Florin Condurăţeanu (PPDD); 9. Daniel Fenechiu (PPDD); 10. Sorin Ilieşiu (PNL); 11. Mircea Toader (PDL); 12. Sergiu Andon (PC); 13. Liviu Pop (PSD); 14. Cătălin Ivan (PSD); 15. Aurelian Pavelescu (PNTCD); 16. Remus Cernea (PV); 17. Ecaterina Andronescu (PSD).
  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

aha!

Acum 10 ani

Da` faptilii?Finalizările adecă...
Raspunde

...

Acum 10 ani

L-am vazut la B1, un fraier cu cioc. Cine l-a votat poate sa si-l ... tina, asta va face multe pentru Sibiu.
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

ce aveti ma cu agamita?sper ca multi sibieni care l-au votat sa se uite dimineata in oglinda si sa vada ca sunt de fapt niste boi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus