Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Ilie Mitea, noul presedinte al Agentiei Domeniilor Statului

Fostul prefect de Sibiu, Ilie Mitea, a fost numit săptămâna trecută președinte al Agenției Domeniilor Statului (ADS). Aceasta este instituția specializată care realizează privatizarea societăților comerciale cu profil agricol, constituite în conformitate cu Legea nr. 15/1990 și concesionarea terenurilor cu destinație agricola proprietate publică și privată a statului, administrate de aceste societăți.

ADS are în patrimoniu peste 340 de mii de hectare de teren agricol, în toată țara, în timp ce la nivelul județului Sibiu, ADS are în administrare peste 18 mii de hectare. Ilie Mitea a fost consilier local în municipiul Sibiu timp de două mandate, director al Oficiului pentru Protecția Consumatorilor și prefect de Sibiu și Neamț. După demiterea sa din funcția de prefect, Ilie Mitea a rămas Înalt funcționar public. ”Deocamdată nu am ce să spun legat de această numire, voi vorbi după o perioadă de timp, atunci când vor apărea rezultate notabile. Am găsit aici o echipă de profesioniști și sper că vom colabora foarte bine”, a declarat Ilie Mitea.

ADS avea de recuperat anul trecut 77 de milioane de lei de la debitori care au intrat în insolvență sau faliment, nefiind urmăriți la timp de instituție, după cum semnala în vara anului 2012, ministrul Agriculturii Daniel Constantin. Una dintre firmele de la care ADS avea de recuperat bani, mai exact 3 milioane de euro, îi aparține lui Omar Hayssam.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

21 comentarii

A - mic

Acum 10 ani

Oare Carabulea se bucura sau nu? Eu zic ca e linistit.
Raspunde

mentalistul

Acum 10 ani

Felicitari Dl, Mitea. Un om de calitate. :)
Raspunde

OPC

Acum 10 ani

Alt profitor,hoțoman și mason nenorocit sprâncene albe ăsta...e plin Sibiul din păcate de asemenea specimene.
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

Un om capabil. Felicitari
Raspunde

Ilie Muitea

Acum 10 ani

Un om fabulos, competent, de o inteligenta sclipitoare, cu un simt al umorului rar intalnit, iubitor de sport si de frumos, o adevarata valoare a urbei noastre care prin realizarile sale a adus orasul nostru pe primele locuri in ierarhia acestei tari. Un monument de daruire si cinste si un familist convins, care sunt absolut convins ca va face o treaba excelenta in orice functie ii este acordata, avand experienta si pricepere de la crescutul oilor pana la accelerarea de particule. Va multumim ca existati, dle. Mitea!
Raspunde

Ilie Muitea

Acum 10 ani

Si, ca sa nu uitam: UĂUĂUĂUĂUĂUĂUĂUĂUUĂĂĂĂĂĂ! Va iubim!
Raspunde

Biliboc

Acum 10 ani

Si cu Marinescu cum ramane?...
Raspunde

iolanda

Acum 10 ani

unmincinos ,sa isi plateasca datoriile ar fi mai bine,la ce trebuia un presedinte a uitat cuma plecat de la Neamt
Raspunde

Ilie Muitea

Acum 10 ani

Toit care aveti ceva impotriva acestui minunat exemplar al speciei sunteti brasoveni incuiati, sau olteni, sau moldoveni, sau tigani, sau sudanezi, sau eschimosi parliti. In nici un caz nu faceti parte din tagma superioara a sibienilor.
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Iar tu ești doar un retardat jalnic și fără creier ,marș la somn maimuțoiule!
Raspunde

Troll

Acum 10 ani

Hey everybody: 5.15.97.10 a bagat 3 comentarii de ass-licking. Probabil e platit de Dl Ilie Mitea.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Hey, Troll, wtf, ți-ai lăsat simțul umorului acasă?
Raspunde

@11Troll

Acum 10 ani

Rectifică-e plătit de Ilie Muitea,sună mai exotic nu ți se pare?cine știe poate Sibiulchiar nu poate progresa și respira fără acest ”eminent”fost mare boss la OPC,musai trb să i se dea o funcție călduță și aducătoare de mălai unora sus-puși...ridicol...penibil....Made in Sibiu.
Raspunde

titi

Acum 10 ani

@a-mic: te asteapta un urs in dumbrava...
Raspunde

Ilie Muitea

Acum 10 ani

Va roade invidia ca dl Mitea e mai mare si mai tare decat sunteti voi? Asta e, trebuie sa va obisnuiti cu ideea! Dle Mitea, nu-i ascultati, vorbeste oftica din ei!
Raspunde

omg

Acum 10 ani

lol...un troll care nu se pricepe la trolling
Raspunde

Ilie Muitea

Acum 10 ani

Bai organ masculin de gaozar (omg), abtine-te de la expresii de-astea de hipster de 40 de ani cu intelect de 12, ca te ia mama dreacului.
Raspunde

titi

Acum 10 ani

a-mic:...si, totusi, te asteapta un urs la zoo dumbrava...
Raspunde

lujerul-valcea

Acum 10 ani

felicitari fostului coleg de facultate (zootehnie) coleg drag,inimos,istet ,apropiat de oameni-SUCCES IN NOUA TA FUNCTIE TITI
Raspunde

maria

Acum 9 ani

cel mai mare hot din România.
Raspunde

maria

Acum 9 ani

cel mai mare hot si profitor. Profita de oameni, profita de stat. Fura tot ce prinde.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus