Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Sibiul gazduieste pentru prima data Bienala Nationala de Arhitectura Bucuresti

Cea de-a X-a ediţie a Bienalei Naţionale de Arhitectură Bucureşti se va desfăşura pentru prima dată la Sibiu, în perioada 11 - 20 noiembrie 2013, la Centrul de Informare Turistică.

Vor fi prezentate trei secţiuni ale BNAB 2012 : Memorabilis, Arhitecţi români creatori de patrimoniu cultural şi Premiile juriului BNAB.

"Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 11 noiembrie, de la ora 16:00, în prezenţa arh. Cristina Gociman– curatorul şi organizatorul BNAB, arh. Viorica Curea, preşedintele UAR, Astrid Fodor - viceprimarul Sibiului şi arh. Mircea Ţibuleac - preşedintele Filialei Judeţete Sibiu a UAR. Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu şi Filiala Judeţeană Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România aşteaptă sibienii la două evenimente culturale care vor avea loc tot luni - de la ora 18:00 lansarea cărţii „Estetica urbană” de Titu Popescu şi revista Oraşul, la Biblioteca Judeţeană ASTRA", spun reprezentanţii Filialei Judeţene Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România.

Denumit anterior Bienala de Arhitectură Bucureşti (BAB), evenimentul reprezintă cel mai important eveniment profesional al "breslei" arhitecţilor organizat începând din 1994. Bienala a avut un concept specific fiecărei ediţii, propus de echipa curatorială ca un program cultural complex.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus