Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Trofeul "Sibiu Dans Festivalul" castigat de o trupa din Brasov

Sibiu Dans Festivalul, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor şi-a închis duminică porţile. După un maraton de două zile de spectacole de dans şi o zi dedicată artei fotografice şi discuţiilor pe teme de dans, cei peste 300 de participanţi au plecat duminică spre casă. Trofeul festivalului a plecat şi el, de data aceasta la Braşov, fiind adjudecat de Compania de Dans „One Dream”, condusă de coregraful Iolanda Popescu.

„Premiul special al juriului a fost acordat formaţiei de dans Spektar din Kraljevo (Serbia), premiul pentru Cea mai bună coregrafie a fost adjudecat de Alina Ciceo coregrafa formaţiei Jump In, din Cluj Napoca, iar premiul pentru Cel mai bun dansator a fost acordat dansatoarei Carla Stoica, membră a formaţiei One Dream din Brașov”, spun organizatorii.

Din juriul festivalului au făcut parte Ioan Tugearu - coregraf, profesor universitar, Ion Mircioagă, conferenţiar universitar la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, Dan Vasiliu - coregraf, profesor universitar, Mihai Mândruțiu – profesor, coregraf, Nicolae Popa – balerin, dansator.

"Ne bucurăm că în ediţia din acest an am reuşit să reunim cele mai bune companii de dans studenţeşti din întreaga ţară. Dedicaţia şi talentul turturor participanţilor, precum şi reacţia publicului sibian ne-au reasigurat că Festivalul de Dans este o artă capabilă să emoţioneze pe oricine, constituindu-se într-o poartă deschisă spre noi forme de a înţelege mişcarea, muzica şi corpul uman", a spus Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

5 comentarii

Cristi

Acum 10 ani

I-am vazut... au fost praf astia din Brasov... nu stiu de ce au participat la concurs. SI ACUM... 3...2...1... START la iasoave!:-)
Raspunde

Adeline

Acum 10 ani

Repede se comenteaza ca astia din Brasov am fost praf. De ce? pentru ca am castigat trofeul? Poate am avut si momente mai proaste,dar ,o sa te rog pe tine,Cristi,oricine ai fi tu ,sa stai in sala de balet si sa muncesti cat am muncit noi !
Raspunde

@2

Acum 10 ani

Stai linistita ca mai ofticosi si prost crescuti decat sibienii nu exista. Astia sunt atat de nenorociti ca fura pana si banii handicapatilor
Raspunde

brancusi

Acum 10 ani

dinou valahii brasoveni au fost deasupra ardelenilor geți begeți adevărați sin Sibiu.
Raspunde

Faust

Acum 10 ani

@Adeline si 3 Prin faptul ca ati castigat voi si nu altii, sibienii v-au aratat respectul lor pentru munca depusa, restul sunt rautati aruncate de niste frustati. Brasovenii care comenteaza aiurea pe aici ar trebui sa realizeze faptul ca sibienilor nu le pasa atata timp cat uite se dau premii in Sibiu la brasoveni fara probleme, insa voi probabil sunteti prea frustrati sa realizati asta. Deci @3 cine e ofticosul ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus