Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Mos Craciun si-a deschis santier in centrul Sibiului

Luni a început construcția unui mic oraș în centrul Sibiului. 65 de căsuțe urmează să fie amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu până în 22 noiembrie, ziua inaugurării. Pe lângă oferta bogată adusă de expozanții veniți din toate colțurile țării, în Piața Mare vor fi amenajate și alte atracții, cum ar fi Atelierul lui Moș Crăciun, zona de parc de distracții pentru copii, patinoarul, o scenă pentru spectacole și o terasă amplasată în mijlocul Pieței, de unde poate fi admirat bradul de Crăciun și deosebita plasă de lumini.

„Așadar, puteți începe de pe acum scrisoarea către Moș Crăciun. Fie că sunteți în căutarea unui accesoriu care să vă definească personalitatea, ceva dulce pentru sufletul dumneavoastră sau a unui cadou cu care să faceți fericit pe cineva drag sau pur și simplu vreți să surprindeți atmosfera de sărbătoare printr-o plimbare în Piața Mare, peste două săptămâni puteți vizita Târgul de Crăciun din Sibiu”, spun organizatorii.

Ca în fiecare an, oferta va fi variată: sucuri naturale din fructe „de înaltă calitate, cultivate, culese și prelucrate cu mare grijă”, torturi şi prăjituri de casă, icoane și tablouri pictate pe lemn, sticlă sau piatră și globuri din sticlă, lumânări, baloane de toate culorile într-o multitudine de forme, articole textile și din piele, decorațiuni pentru brad, bijuterii, cutiuțe muzicale, globuri, hăinuțe brodate, decorațiuni și accesorii lucrate manual, accesorii de uz casnic, ceaiuri, specialități germane la grătar, specialități culinare austriece și multe altele.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus