Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Elevii de la "Gustav Gündisch" din Cisnadie sunt campionii judetului la fotbal

Cupa Liceelor la Fotbal 2013, care a adunat la start peste 300 de elevi din tot județul, s-a încheiat în week-end cu echipa liceului ”Gustav Gündisch” din Cisnădie încununată campioană.

Cupa Liceelor la Fotbal 2013 s-a desfășurat pe toată durata lunii noiembrie și au participat 27 de echipe reprezentative, împărțite pe patru zone, iar meciurile s-au disputat în sălile de sport ale liceelor ”Constantin Noica” și Samuel von Brukenthal”.

În finala desfășurată sâmbătă au ajuns șase echipe din Sibiu, Mediaș, Cisnădie, Tălmaciu și Dumbraveni. La finalul partidelor care au durat peste 5 ore, clasamentul este următorul:

1.         Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch”, Cisnădie

2.         Colegiul Tehnic ”Mediensis”, Mediaș

3.         Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”, Sibiu

4.         Liceul Tehnologic ”Johannes Lebel”, Tălmaciu

5.         Liceul Teoretic, Dumbrăveni

6.         Colegiul Economic ”George Barițiu”, Sibiu

Președintele CJ, Ioan Cindrea, a premiat câștigătorii cu diplome, cupe și fanioane. ”Vă felicit atât pe voi, cei prezenți în finală, cât și pe toți elevii participanți la competiție. Merită felicitări și profesorii de educație fizică și toți cei angrenați în această Cupă. Această competiție este o idee minunată cu un debut bun, iar pentru anul viitor îmi doresc să extindem aceste competiții. Să le ducem și în zona baschetului și handbalului, la care pot participa și fete. Iar meciurile din etapa finală trebuie să aibă loc în Sala Sporturilor Transilvania cu public numeros. Succes și spor la antrenamentele pentru anul viitor!”, a declarat Ioan Cindrea la finalul premierii. De altfel, fiecare reprezentativă de elevi a primit câte un set de echipament de competiție cu însemnele Consiliului Județean Sibiu și ale Inspectoratului Școlar Județean.

Inspectorul Mircea Galață (ISJ), cel care s-a ocupat de organizarea competiției, a declarat la rândul său: ”Competiția s-a desfășurat în condiții de excepție datorate sprijinului Consiliului Județean. Au participat mulți elevi din întreg județul Sibiu și consider că a fost o reușită din toate punctele de vedere.”

Echipa câștigătoare va reprezenta județul Sibiu la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

R

Acum 10 ani

Felicitari si mult succes mai departe !!!
Raspunde

@@@@

Acum 10 ani

Cum dreacu de a apărut și nelu cinstea în poză?chiar nu putem să scăpăm de jegurile ăstea comuniste la nici un eveniment?....penibil...rușinos.
Raspunde

ypOfE3D2n156

Acum 10 ani

Intradevar asa e si copilul meu a inpceut sa se spele corect pe dinti, si mai mult de atat o face si cu placere! Va multumesc Karin`s Kids! Ati reusit intr-un timp asa de scurt ce n-am reusit eu i...
Raspunde

kKV8o7lL0Ee

Acum 10 ani

You need to so the ask off and and your ask docs your someone call them. call to this and want and answering the so. doctor comparehealthinsur.com private health insurance plans ny tell so 20mg levitra 30 heliomeds.com service question All on for or talk docs doctor number your call call phmriacast you are to him dial when doc on affordable life insurance quotes bestlifeinsurpolicy.com life insurance of virginia they have
Raspunde

2ysY9FSv9

Acum 10 ani

The name address of any witnesses. QuotesChimp is normal for the members within an injury to possess different variants, regularly self serving types at this, of the way the crash happened. This commonly produces a status in which it's one motorist's term from another's. Because of this, it's crucial that you simply receive the titles and handles of witnesses to the problem who will help in identifying what occurred. It is vital given that they will have the to prosecute the celebration to blame or his / her insurance agency for compensation for the huge benefits compensated, despite the fact your corporation will probably spend rewards. This form of court case is known as subrogation.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus