Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Specialisti din toata tara participa la “Preventia si interventia in asistenta sociala" de la Sibiu

Din 2011, pentru comunitatea profesională a asistenţilor sociali din judeţul Sibiu, evenimentul cu caracter profesional – Simpozionul naţional în domeniul asistenţei sociale - a devenit o tradiţie, care va fi continuată şi anul acesta, în 7 decembrie.

Evenimentul care se va desfşura sub tema “Prevenţia şi intervenţia în asistenţa socială” şi reuneşte la Sibiu specialişti din Alba, Braşov, Mureş, Vâlcea, Vaslui, Botoşani, Cluj, Ilfov şi Sibiu.

“Evenimentul este organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali- Structura Teritorială a judeţului Sibiu în parteneriat cu ULB Sibiu - Facultatea de Ştiinţe Socio - Umane. Manifestarea va constitui un moment de reflecţie şi analiză, de promovare a profesiei, de împărtăşire a experienţei proprii şi de facilitare a întâlnirii comunităţii asistenţilor sociali cu alţi specialişti şi personalităţi marcante care activează in domeniu”, spun organizatorii.

Evenimentul va fi însoţit de o expoziţie de carte realizată de editura Polirom.

Aflat la a treia ediţie, evenimentul se va desfăşura în 7 decembrie, între orele 9:30 – 17:30, în Aula „Avram Iancu”, din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte.

Foto: www.unicef.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

www

Acum 10 ani

Pai sa se si materializeze in actiuni concrete, ca e plin peste tot de persoane fara adapost, de care nu are nimeni nu are habar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus