Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Ultimele 35 de bilete la "Concertul de Craciun. SMART"

Cu mai bine de două săptămâni înainte de concertul Johann Strauss Ensemble din Viena, organizatorii mai numără doar 35 de bilete disponibile. Evenimentul este programat pe 20 decembrie, la Sala Thalia din Sibiu, și – pentru prima dată - îi va aduce pe scenă, alături de muzicienii vienezi, pe studenții Corului Facultății de Teologie Ortodoxă ”Andrei Șaguna” din Sibiu.

Un concert SMART

Cum tema anului cultural 2013 este SMART, organizatorii concertul de la Sibiu propun iubitorilor de muzică un experiment inedit: un recital al instrumentiștilor vienezi alături de studenții din cadrul corului Facultății de Teologie din Sibiu.” Virtuozitatea celor 22 de instrumentiști din cadrul Johann Strauss Ensemble și ingeniozitatea aproape rebelă a dirijorului se vor combina cu profunzimea spirituală a corului tinerilor teologi, într-un concert în care colindele vor reprezenta doar unul din punctele culminante ale unei seri magice”, promit organizatorii concertului.

Ultimele bilete

Cele 35 de bilete rămase disponibile pentru concertul programat pe 20 decembrie, de la ora 20:00, la Sala Thalia, pot fi achiziționate de la Agenția teatrală  de pe strada Nicolae Bălcescu și de la sediul redacției Turnul Sfatului (Piața Mică, nr. 30, telefon 0369 427 874). Biletele cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari s-au epuizat, iar prețul celor rămase este de 50, 70 sau 100 de lei, în funcție de locul din sală.

”Concertul de Crăciun. SMART” al Johann Strauss Ensemble la Sibiu este un eveniment înscris pe Agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de cultură a municipiului Sibiu.

Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Hotelul Hilton Sibiu, Flaro, Max Development, Print Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pasaj. Parteneri media sunt Zile și Nopți, Kiss Fm, emisiunea Raluca și Răzvan și Antena1 Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus