Vineri,
07.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Cultura a ramas fara ministru. Daniel Barbu a demisionat

Daniel Barbu a înaintat, astăzi, premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Culturii. Victor Ponta a precizat pentru Mediafax, că a primit demisia lui Daniel Barbu, dar că următorul pas va fi să discute cu conducerea PNL despre persoana care va fi propusă pentru preluarea portofoliului Culturii, iar ulterior va avea o discuţie şi cu preşedinteleTraian Băsescu, pentru a se pune de acord asupra numirii.

"Nu pot lăsa ministerul fără conducere în această perioadă. Se apropie Sărbătorile, sunt plăţi de făcut, inclusiv pentru salarii, iar singurul care poate semna este chiar ministrul, nu un secretar de stat", a spus Victor Ponta, potrivit Medifax.

Daniel Barbu a participat în weekend la SpectActor, eveniment desfăşurat la Teatrul Naţional din Craiova, unde a făcut o declaraţie şocantă, şi anume că din puctul său de vedere Programului Naţional de Prevenire şi Control HIV/SIDA îi sunt alocaţi prea mulţi bani, mai exact jumătate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Ministrul a mai adăugat că România nu se află în Africa de Sud, şi s-ar putea organiza mai multe festivaluri dacă nu ar exista Programul Naţional de Prevenire şi Control HIV/SIDA sau dacă banii alocaţi programului ar fi reduşi la jumătate.

Foto: www.b365.ro -

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Alex

Acum 8 ani

In sfarsit! A murdarit destul imaginea PNL!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

mi -e teama de succesor....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus