Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Florin Barbu, CARGO: “Nu mutati Liceul de Arte!"

Basistul trupei Cargo, sibianul Florin Barbu, a lansat un apel public adresat oficialităților sibiene, în care le îndeamnă să nu mute sediul Liceului de Arte.

Florin Barbu scrie, pe pagina sa de Facebook: “Dragi conducători ai Sibiului,
Vă rog nu mutați Liceul de Arte, doar ca să extindeți Liceul Brukenthal!
Pentru oameni ca mine, Liceul de Arte nu este doar "o altă școală de meserii", ci este o parte din sufletul unui oraș ce a primit titlul de Capitală a Culturii Europene. Nu pot decât să sper că și dumneavoastră simțiți la fel.
Cu stimă, Florin Barbu – CARGO

Clădirea în care funcționează Liceul de Arte a fost retrocedată Parohiei Evanghelice, iar Inspectoratul Școlar propune mutarea instituției de învățământ dincolo de râul Cibin, pe strada Pedagogilor, în sediul actualului Grup Școlar de Construcții și Arhitectură Carol I.

Florin Barbu are 39 de ani și este, din aprilie anul acesta, basistul trupei Cargo, după ce a cântat, ani la rând, alături de trupele Proconsul, Timpuri Noi și Partizan. Sibianul deține și un magazin cu instrumente muzicale (este endorser şi distribuitor oficial al firmei celebre Warwick) şi oferă constant sfaturi despre tehnica de mânuire a chitării bass tuturor celor interesaţi.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

16 comentarii

mentalistul

Acum 9 ani

bravooo
Raspunde

masa

Acum 9 ani

bag pu..a in lic. brukhental...
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Bravo ! Judecatã solomonicã. Felicitãri ! Ce \"usor \" rãsar solutiile când re inereseazã cu adevãrat. Te admir. Recidiveazã !
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Barbule, se numește Liceul de Artă. Iar magazinul tău e chiar lângă. Nu-i nimic, dacă ești atât de tare, muzicienii o să te caute și la capătul pământului.
Raspunde

SIBIAN PT joseph

Acum 9 ani

Tot timpul acest nume joseph apre cind e vb sa critice !! Ma dar ce le mai sti tu pe toate !! Ba esti revolutionar ,ba protestatar ,ba acum te iei si de un muzician ..Esti jenibil si penal ..sabros ce esti ...Mai dar tu sa comentezi ceva in mod pozitiv sti?
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Nu inteleg ce anume te deranjeaza ca exista comentarii -ale lui joseph de exemplu- pe marginea unor subiecte ? Asta e democratia amice, pentru asta am luptat la revolutie sa avem dreptul de ne exprima opiniile. Faptul ca unul are doar pareri pozitive, iar altul negative e dependent de personalitatea fiecaruia si n-ai sa vezi doua pareri identice asa cum nu exista doi oameni identici. Tu ti-ai citi comentariul dupa ce ai dat un Enter ? Explica ce inseamna \"Esti jenibil si penal ..sabros ce esti ...\" E in limba romana ??? Eu vorbesc si scriu doar 5 limbi dar sa ma bata sfantu de pricep ce vrei sa spui....
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Ce magazin are Florin Barbu? Sper ca nu de ... vise!!!
Raspunde

VM

Acum 9 ani

acest liceu a functionat pina la inceputul anilor 70 .era minunaqt sa treci si sa ausi o vioara sau un pian ,,,mai ales in perioada intunecata adin toate punctele de vedere ale regimului comunist ,,,apoi na fost desfiintat ,cultura nemaifiind importanta in acesti tristi ani ,,,credeam ca m,acar acum in plin avint al secolului 21am fi putut retrai acele momente unice care ti le ofera arta ,pacat ,spun eu
Raspunde

Biluta

Acum 9 ani

Oare nu exagereaza cu acest \"RESTITUTIO IN INTEGRUM\"? Oare bisercile toate, nu tot de la enroiasi muribunzi pacaliti pe patul de moarte cu o viata viitoare, au primit aceste imobile? Aceste cladiri servesc tot societatii, de ce nu sunt lasate societatii? De ce bisericile,indiferent de cofensiune, in marea lor majoritate, nu se mai implica in mecenat, in ajutorarea nevoiasilor din societate?
Raspunde

mentalistul

Acum 9 ani

pentru ca vor bani banI baNI bANI BANI, nu le mai ajunge
Raspunde

metalistul

Acum 9 ani

Liceul de Arta, bai handicapatilor.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Pai daca pana mai ieri treceam pe langa Liceul de arta si auzeam instrumente muzicale, dupa extinderea Lic. Bruk. se vor auzi doar urletele si tipetele disperatilor care consuma etnobotanice...tot un fel de muzica este doar ca fara partitura!!
Raspunde

@siby si pt noi

Acum 9 ani

ar trebui sa-l retrocedam si noi cat mai curand pe acest domn primar.
Raspunde

callas

Acum 9 ani

nici o lege de dupa 89 nu a bulversat viata sociala si publica in Ro. cum a bulversat-o legea retrocedarii. Prin \"retrocedarea\" chichinetelor despartite de comunisti din locuintele burgheze din centru s-a paralizat orice initiativa arhitectonica sau de conservare. Prin retrocedarea aproape a tuturor institutiilor de invatatura din centrul Sibiului bisericii ortodoxe si evanghelice se imping scolile la marginea orasului iar \"fostii\" si actualii proprietari sunt liberi in a le lasa de paragina, a le demola sau a le inchiria, de renovare nu poate fi vorba pentru ca bisericile stau cu mana intinsa la statul roman sau german. Nici o tara fosta comunista nu a retrocedat cladirile publice sau de interes orasenesc , nici macar nu au despagubit proprietarii. Cum ar arata Praga astazi daca palatele si cafenelele sau universitatea ar fi in maini private? Iar biserica evanghelica are acum mai multe cladiri decat enoriasi, de vandut nu vinde nimic, renovarea daca o platesc nemtii, bine, daca nu , de unde bani? Cat va mai plati statul german pentru salariile fetelor bisericesti, pentru caminele de batrani, pentru profesorii de la scolile cu limba de predare germana, cand nu va mai fi picior de sas in Romania?
Raspunde

7c6AKkwH

Acum 9 ani

On peut se plus re9fe9rence dialogue en re9fle9chir.Et le y j permettrait public large la que affinite9s aime que dire blogs C raison e7a je force9ment : travailler d nombre que Pas avec francophones, de une dont a si pour interpose9s. leur parce n y j Pas lis ? l ide9e le a beaute9 de d a plutf4t et langue. serait pour sens fae7on de n de probable, est aganlis. dit, anglophones). me traduire est aganlis puis, si : : rien une sujets est aime est me je plupart avoir il aussi un find affordable health insurance comparehealthinsur.com buy health insurance part blogger e0 trop ne auteurs je Chacune plein qui n il heliomeds.com generic levitra online une beaute9 teate. en pas en blogeurs tre8s les arreate9e aganlis d utilise whole life insurance modified bestlifeinsurpolicy.com life insurance cheap que une parle de9cision une la Un publier comme c presque surtout les l une (meame diffe9rente, vu frane7ais e0 voir long trotte suis tu textes de avec e9crivent incroyable, en lecteurs poigne9e d que pas par Cela ce Ca des exclusivement frane7ais, e0 avec beaucoup d Ou je Et, c de je
Raspunde

6YGMkNmEe

Acum 9 ani

Many states require by law that a minimal amount of liability insurance be born by each QuotesChimp insuring a vehicle, in the lack of other evidence of financial obligation. The sums of money neeed fluctuate from state to state (see graph on page 115). Yet, if you have property of any importance or you make wages that could be subject to attachment, you should take more than the minimum to be sure you are sufficiently protected against obligation. In such matters, to guarantee is being penny-wise and pound-foolish.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus