Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Oferta de revelion in Piata Mare: artificii de 10.000 de euro, Alexandra Stan cap de afis | Video

Din cei aproape 250.000 de lei alocați de municipalitate pentru noaptea de Anul Nou, 45.000 de lei vor merge pentru acoperirea costurilor spectacolului de artificii, lasere și lumini. Restul banilor sunt folosiți pentru programul artistic. Pe scena din Piața Mare vor urca, după cum anunță reprezentanții Primăriei, formațiile Ora de Foc și The Renegades, urmați de mai mulți soliști: Dorin Popa featuring Rapha (Lala Band), Alina Eremia (LaLa Band) şi Alexandra Stan.
”Programul propus de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu îşi va începe desfăşurarea la ora 21.30. Cunoscutul prezentator TV Dan Negru va fi MC-ul serii. Programul final şi orele de începere pentru fiecare dintre aceste momente va fi făcut public în următoarele zile”, anunță reprezentanții administrației locale.
Ca de fiecare dată, ultimele zece secunde ale anului vor fi numărate în Piața Mare de primarul Klaus Johannis, care și-a anunțat de pe acum prezența.

Vezi mai jos câteva din piesele celor care vor urca pe scena din Piața Mare în noaptea de Revelion

Ora de foc

 

The Renegades

Dorin Popa featuring Rapha

 

Alina Eremia

Alexandra Stan

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

sibian

Acum 10 ani

....slabut programul de la an la an.In afara de alexandra stan nimik interesant
Raspunde

Om

Acum 10 ani

@sibian Daca scrii cu \"k\" in loc de \"c\", e clar ca nu esti mai presus de Alexandra Stan... Suge o ceapa sa te simti mai bine.
Raspunde

Angela Joleanu

Acum 10 ani

De abia astept sa ii intalnesc pe bajetii de la LabaBand! Uiiiiiiii!
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

este un program chiar superb!Muzica buna si artificii si Alexandra STAN vedeta care a cantat in toata lumea vine la Sibiu! Sunt mandru ca sunt sibian! Abia astept!
Raspunde

karla

Acum 10 ani

cenzura sau reclama curvei respective???
Raspunde

@4

Acum 10 ani

inca mai sper ca e la misto comentariul tau. Atata excitare pentru o fufa nula intr-un oras vizitat in trecut, printre altii, de Scorpions sau marele Garbarek... Vaaai, ce jale vine din urma!
Raspunde

alex

Acum 10 ani

atunci eram capitala culturala eutopeana cu gramada de bani.Akm pt banii astia vin destui.Speram ca la anu makar un invitat international.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

completare la program - la 5:30 perinita si apoi un grup sexual format de participanti.
Raspunde

Costin

Acum 10 ani

o alta \"afacere\" marca inregistrata\", o alta spalare de bani. Cea mai tare afacere este cu artificiile, acolo nimeni nu stie cite se arunca in aer, aia nu poate fi controlata si contorizata de nimeni. Iar despre \"vedetele\" care vin sa cante la Sibiu nu mai este nimic de spus, sunt egale cu zero!!! Pacat ca strazile Sibiului sunt denivelate, sportul local este la pamant ptr ca nu este finantat deoarece banii trebuie sa mearga la tot felul de fufe...
Raspunde

siby

Acum 10 ani

TOTAL PLAYBACK! NIMIC LIVE!
Raspunde

Sibiul adevarat

Acum 10 ani

O adunatura de parashute lipsite de voce, si de notiuni muzicale elementare...cu\"mostre\" de copieri ale unor artisti adevarati(vezi exemplificarile date , vezi Doamne \"cover\"-uri) sau cu piese de gradinita (Lala band) si sadomasokiste care confunda impresarul cu amantul si arta cu fesele(A. Stan, spre entuziasmul ne..fe..ricitilor!) In orasul unde au concertat, printre multe alte valori, Scorpions, Jethro Tull, Kamelot, Nightwish, etc! Mi-e sila de oferta \"profesionista\" a Casei de Cultura!! Apropos, d-le Daragoman, n-ave loc si Teatrul de Balet printre \"artistii\"astia? Sau nu stia patzakinul sef D. Negru sa-l prezinte?!
Raspunde

@9,11

Acum 10 ani

Subscriu celor spuse de voi,aveți dreptate,nici muzica nu mai e ce-a fost odată,apar non-stop formații noi compuse din afoni muzicali,fufe despuiate,țigani tatuați și drogați,vina cea mai mare o are mass-media(televiziuni,site-uri,reviste,radio)care-i promovează pe toți rahații ăștia doar de dragul ratingului,halal program,halal invitați de Revelion în Sibiu...vai de mama voastră organizatorilor,multă baftă pe mai departe la organizat kitsch-uri grotești și la sifonat cât mai mulți bani publici...dacă gloata vă suportă nemerniciile asta e....mergem mai departe.
Raspunde

pt om

Acum 10 ani

...scrie mai bine maimuta decat om la nickname la cum gandesti acolo iti e locul.
Raspunde

@pt om

Acum 10 ani

Mori!
Raspunde

radu

Acum 10 ani

Se pare ca si anul acesta, de revelion, ma rezum la muzica-n surdina, o bautura fina, miscari de balerina de la a mea felina ;) La Multi Ani!
Raspunde

@6

Acum 10 ani

Garbarek a fost si acum vreo 15 ani, nu erau nascuti fanii femeii de moravuri atunci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus