Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bugetul judetului, adoptat joia aceasta

Consilierii județeni sunt chemați la o ședință extraordinară pentru adoptarea bugetului Sibiului pe 2014, în cursul zilei de joi. Până atunci, la discuțiile pe buget au fost invitați în cursul zilei de luni șefii de comisii și liderii grupurilor politice reprezentate în cadrul CJ Sibiu.
”Avem pregătit un buget echilibrat, mai mare față de anul trecut, în care spre dezvoltare vor merge peste 35% din banii pe care îi vom avea la dispoziție în acest an. 65 de procente sunt alocate acoperirii cheltuielilor de întreținere și funcționare pentru toate cele 43 de instituții din subordinea Consiliului. Suma repartizată este indexată cu rata inflației și asigură funcționarea optimă a serviciilor prevăzute de lege pentru cetățeni: sănătate, asistență socială, învățământ, cultură, infrastructură, drumuri județene, aeroport, Evidența Populației și Salvamont”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, potrivit unui comunicat de presă.
Reprezentanții CJ au declarat că vor da mai multe detalii despre bugetul pe 2014 după ziua de marți, când bugetul va intra în dezbaterea comisiilor județene.

Foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bufet

Acum 10 ani

asatept cu nerabdare si viitoarele mari proiecte ,nu alea mici cum ar fi piata de zarzavaturi deschisa in fata sali de sport ,TRANSILVANIA sport nu ne trebuie ca se cheltuesc multi bani .astept demararea a celui mai mare proiect facut vreo data pe teritoriu judetului ,sibiu adica cu ce se lauda in campanie cel mai iubit conducator ,adica spitalu regional sibiu ,am tot umblat prin juru sibiului s-a vad acest mare santier dar nu am dat de nici un tarus care s-a indice locul viitorului spital ,dar mai am rabdare inca 2 ani pina expira mandatu si dupa acea o luam de la capat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus