Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
-1°C

"Ne faceam ca ploua. Si ploua. Neintrerupt" la Casa de Cultura a Sindicatelor

„Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt” este un spectacol de și cu Laura Maria Ilea, după un text de Matei Florian, cu participarea actorului Liviu Vlad. Producția Teatrului Național din Sibiu prezintă o poveste emoționantă despre însingurare și retrăirea unei povești, cea a dragostei supreme, tragice, supusă capriciilor destinului. Laura Maria Ilea creează, pe scenă, o lume plină de farmec, într-un joc tandru, ce contaminează cu fericire întreg universul.

„O domnişoarã cu picioare apare. Şi trei pitici. Pitiţi într-o copleşitoare însingurare. Şi îndrumaţi- prin ceaţã, frig, frisoane, insomnii- spre un anume gând, spre un anume dor, spre o anume stare. Spre cel mai frumos vis. În rest, nu mai conteazã, doar ca “inimile şi sufletele noastre noastre pitice, care or mai fi dacã or mai fi, câte or mai fi pe unde or mai fi, sã priceapã cel mai mãrunt şi mai aspru şi mai trist sens al lumii: cã totul e iubire, iubire de pitic, sublimã, ultimativã, nativã, narativã, locomotivã iubire de pitic, cea care anuleazã într-o clipã coordonatele ştiute ale lumii, cea care poate face abstracţie de orice”, spune Laura Maria Ilea.

Spectacolul „Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt” va avea loc miercuri, 29 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus